• Yeni Ticaret Puanı Özelliği: Ticaret Puanı vermek istediğiniz kişinin profilini ziyaret ederek "Ticaret Puanı" sekmesine tıklayıp ticaretinizin olumlu/olumsuz yorumunu yaparak kullanıcıyı değerlendirebilirsiniz.
  • XTurk üye grupları genel yetkileri güncellenmiştir. Okumak için tıklayınız.

Eticaret ile ilgili yardıma ihtiyacım var.

Alınan Tepkiler
1
Xturk Puanı
8
Selam arkadaşlar, kendime ait orta ölçekli işletmem var. Satışlarımız çok şükür iyi, muhasebemizi de dijital olarak kullanıyoruz zaten. Ama tamamem e-ticaret ve dijital odaklı ilerlemek istiyorum. İşletmemi de ortak ölçekli işletmeden, büyük ölçekli işletmeye büyütmek istiyorum. Bu nedenle, yeni bir web sitesi, pazaryeri entegrasyonu ve muhasebe entegrasyonu gibi altyapılar sağlayacak bir firma arıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Alınan Tepkiler
3
Xturk Puanı
8
selam kardeşim, şimdi her şey dijital olduğu için çok doğru bir adım atarsın. Bizim de ideasofttan Biz bunun için ideasofttan platinum paketimiz vardı. İşlerimiz bu sayede daha da çoğaldı. Paket içeriğimizde sadece muhasebe entegrasyonu yoktu. Paketimize onu ekledik. Şuan muhasebe kısmında işlerimiz çok hafifledi.

Alınan Tepkiler
1
Xturk Puanı
8
Bende duymuştum burayı. Eğer böyle bir şey düşünüyorsan hem web siteni yaptırabilirsin hem de muhasebe programı entegrasyonu ve daha birçok altyapı hizmetine sahip olabilirsin.

Alınan Tepkiler
2
Xturk Puanı
8
Dijitalde takip etmek çok daha rahat, o yüzden arkadaşın dediğini tavsiye edebilirim. Paket içerisinde işine yarayacak birçok özellikte var. E-ticaretle uğraşanlar için güvenilir ödeme entegrasyonları, Seo analizi modülü gibi birçok hizmeti var.

Alınan Tepkiler
1
Xturk Puanı
8
Tavsiye için teşekkürler. Tüm özellikleri, altyapıyı bir yerden alabileceğimi bilmiyordum. Şimdi inceleyeceğim.

Google ads alanı