• Yeni Ticaret Puanı Özelliği: Ticaret Puanı vermek istediğiniz kişinin profilini ziyaret ederek "Ticaret Puanı" sekmesine tıklayıp ticaretinizin olumlu/olumsuz yorumunu yaparak kullanıcıyı değerlendirebilirsiniz.
  • XTurk üye grupları genel yetkileri güncellenmiştir. Okumak için tıklayınız.

istanbul dedektif

Katılım
24 Mar 2021
Mesajlar
854
Alınan Tepkiler
0
Xturk Puanı
16
Yaş
39
Dedektiflik hizmetlerinde uzun yıllar çalışmakta olan özel dedektif bürosu olarak firmamız çok daha kısa sürede olumlu sonuçlar alarak her zaman sevindirmektedir. Genel olarak çok sayıda yaşanan farklı olaylar sonrasında gerekli olan doğru çözümler için dedektif yardımı almak zorunda kalınır. Bu gibi durumlarda çok daha kısa sürede etkili sonuçlar elde etmek için kesinlikle işinde uzman olan kişilerden yardım alınması gerekir. İşi bilmeyen kişiler hem zaman kaybı ve büyük masrafların oluşmasına hem de sorunlarda çözüm elde edilemez. Bu gibi sorunlarda firmamızda sadece şüpheler hakkında bilgi alınması için değil, tüm sorunların en doğru şekilde çözümlenmesi ve alınacak kararlara yardımcı olunması sağlanmaktadır. Her zaman aklınıza takılan sorularda ya da çözülmesi gereken sorunlarınızda firmamız ile istediğiniz zaman iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

En Doğru Adres Olan Dedektif Firması
Çok uzun yıllar bu alanda hizmet veren özel dedektif firmamız her türlü sorunların en kısa sürede çözüme ulaşması için en kaliteli hizmetlerini güven içinde sunmaktadır. Araştırma ve danışmanlık alanlarında her zaman her konuda sonuna kadar yardımcı olmaktadır. Her türlü sorunlara profesyonel olarak yaklaşan büromuz en doğru teknikler ve yasal koşullar doğrultusunda çalışmalarına devam etmektedir. Her türlü sorunlarınızda kaliteli ve güvenlik konularında tam donanımlı hizmet ekipmanları ile dedektif firmamız her zaman alanında lider konumda yer almaktadır.
 
Google ads alanı