• Yeni Ticaret Puanı Özelliği: Ticaret Puanı vermek istediğiniz kişinin profilini ziyaret ederek "Ticaret Puanı" sekmesine tıklayıp ticaretinizin olumlu/olumsuz yorumunu yaparak kullanıcıyı değerlendirebilirsiniz.
  • XTurk üye grupları genel yetkileri güncellenmiştir. Okumak için tıklayınız.

Maydonoz Ankara Cast Ajansı

Katılım
24 Mar 2021
Mesajlar
854
Alınan Tepkiler
0
Xturk Puanı
16
Yaş
39
Günümüzün en gözde mesleklerinde bir tanesi durumunda olan oyunculuk, ülkemizde ve dünyada milyonlarca insanın hayallerini süslemekte. Bu hayalleri gerçekleştirmek için atılacak ilk adım ise bir dizi oyunculuğuna başlamak. Böylece profesyonel kariyerin başlaması için ilk hamle yapılmış olur. Bu ajanslar ise adeta bir köprü görevi görerek oyuncuları yapımcılarla buluşturur. İşte 1999 yılından beri tam 22 yıldır bu köprü görevini Maydanoz Ajans olarak icra etmekteyiz. Ülkemizdeki dizi ajansları arasındaki en iyi ajanslardan bir tanesi olarak Ankara cast ajansımız ve İstanbul cast ajans ımız ile başvuruları değerlendirmekte ve sektöre oyuncu yetiştirmeye devam etmekteyiz.

Maydonoz Dizi Ajansı Hizmetleri
Dizi ajansları, bünyesinde bulunan oyuncuların iş bulma olanağı elde etmesini sağlamasına yarayan kurumlardır. Biz de bu dizi ajanslarının önde gelenlerinden olarak yapımcılardan gelen tekliflere dayanarak en doğru oyuncuları en güzel uyum sağlayacağı düşünülen projelere yönlendirerek kariyerinin temellerini olabildiğince sağlam atmalarına yardımcı olmakla görevliyiz. Siz iyi bir öğrenci olduğunuz sürece ajansımızdaki yetkililer sizin adınıza ellerinden gelenin en iyisini yapacak ve oyunculuk kariyerinizi yapılandırmanızda, rollerinize hazırlanmanızda, sözleşme görüşmeleri yapmanızda, seçmelerinizde ihtiyacınız olacak her türlü yardımı etmeye çalışacaklardır. Bunların yanında hemen iyi bir rolde yer almanız ajansımızın tam olarak sağlayabileceği bir durum değildir. Bu, oyuncu adayının deneyimlerine dayanmaktadır. Bu yüzden sabırlı olmalı ve size verilen her türlü rolü en iyi şekilde yapmaya çalışmalısınız.
 
Google ads alanı