• Yeni Ticaret Puanı Özelliği: Ticaret Puanı vermek istediğiniz kişinin profilini ziyaret ederek "Ticaret Puanı" sekmesine tıklayıp ticaretinizin olumlu/olumsuz yorumunu yaparak kullanıcıyı değerlendirebilirsiniz.
  • XTurk üye grupları genel yetkileri güncellenmiştir. Okumak için tıklayınız.

Online Çiftçi Antep Fıstığı

Katılım
17 Tem 2022
Mesajlar
273
Alınan Tepkiler
0
Xturk Puanı
16
Yaş
36
Site Adı: Online Çiftçi
Site Adresi: Onlineciftci.com
Site Konusu: Antep fıstığı, kuruyemiş çeşitleri
Açıklama;

Antep fıstığı satış sitesi arıyorsanız eğer doğru yere hoş geldiniz. En lezzetli kuruyemiş hangisi? Sorusunun cevabı büyük bir kitle tarafından verilecek olsaydı cevabı elbette Antep fıstığı olurdu. Bu inanılmaz lezzet, günümüzde çok sayıda farklı alanda kullanılmakta. Pastane sektöründe, kişisel kullanım amaçlı, gıda sektöründe ve daha pek çok alanda antep fıstığı sıklıkla kullanılıyor.



Antep Fıstığı Satış Sitesi

Günümüzde Antep fıstığı satış sitesi denildiğinde akla gelen ilk sitelerden bir tanesi online çiftçi. Taze antep fıstığı arayan kişilerin sıkça tercih ettiği bu kuruluş aracılığıyla sizler de alım yapabilirsiniz. Pek çok online Pazar yerinde de ürünleri bulunan online çiftçi web sitesini dilediğiniz her zaman tercih edebilirsiniz. Ürünler bir tık uzağınızda sizlerle. Detaylar için hemen onlineciftci.com adresine giriş yapınız.
 
Google ads alanı