- Alınan Tepkiler
- 90
- Xturk Puanı
- 18
- Web sitesi
- www.instagram.com

Selam dostlar, sabırsızlıkla Red Dead Redemption 2'nin PC platformuna gelmesini bekliyordum ve sonunda tabi geldi
Daha önce hiç fiyatına bakmamıştım ama şimdi Korona muhabbetinden evde çalışma sistemine geçtik ofisçe. Evde sıkılınca geceleri oynamak için steam'den geçmişte aldığım oyunları indirdim bazıları sardı ama sıkmaya başladı (oyunlardan çabuk sıkılırım

Save 20% on Red Dead Redemption 2 on Steam
Winner of over 175 Game of the Year Awards and recipient of over 250 perfect scores, RDR2 is the epic tale of outlaw Arthur Morgan and the infamous Van der Linde gang, on the run across America at the dawn of the modern age. Also includes access to the shared living world of Red Dead Online.

239TL'den başlıyor ve 3 farklı paketi var. 269TL'ye kadar çıkıyor fiyat.
Açıkcası 449TL'den 269TL'ye inen Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition paketi bana uygun geldi.
Ama aklıma takılan bir soru var... Bir arkadaşımdan aldığım duyuma göre bu indirim Korona'dan dolayıymış ve Korona'dan dolayı daha çok indirimler olacakmış. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Sonraki indirim daha fazla mı olur? Onu beklememe gerek var mı?
Bir de forumda RDR 2'si olan var mı? Belki geceleri beraber oynayabiliriz