• Yeni Ticaret Puanı Özelliği: Ticaret Puanı vermek istediğiniz kişinin profilini ziyaret ederek "Ticaret Puanı" sekmesine tıklayıp ticaretinizin olumlu/olumsuz yorumunu yaparak kullanıcıyı değerlendirebilirsiniz.
  • XTurk üye grupları genel yetkileri güncellenmiştir. Okumak için tıklayınız.

Sosyal Medya Hesaplarına Farklı Bir Boyut Kazandırmanın Tam Vakti: Sakarya Web Yazılım

Katılım
18 Ağu 2021
Mesajlar
322
Alınan Tepkiler
0
Xturk Puanı
16
Yaş
34

Sakarya sosyal medya şirketi sayesinde artık her şey çok daha kolay olacak. 2017 yılından bu yana kadar reklam çalışmalarından sosyal medya alanına kadar en iyisi olmak için hız kesmeden devam ediyoruz. Dijital pazarlamanın her geçen gün çok daha fazla önem kazanmasının yanı sıra farklı boyutlara ulaşarak çok farklı bir Pazar haline gelmesi tüm müşterilerin farklı bir rekabet içerisinde yer almasına neden oluyor.


Farklı rekabetlerin ortasında kalırken güçlü bir hizmet almak, iyi bir çalışmadan destek almak her zaman en önde gelmenin ilk adımıdır. Bu yüzden de 61 farklı sektörde alanında uzman olan ekibimiz ile çalışmalarımıza devam ederken binlerce müşteriye hizmet verdik. Bizler için her zaman müşteri memnuniyeti ön planda geliyor.


Sakarya seo ajansı müşterilerin çıkarlarını ön plana alarak hareket eden bir yapımız olmasından dolayı her kim tercih ederse etsin en ufak sorun yaşamıyor. Yazılım alanlarında geliştirmiş olduğumuz pratik ve profesyonel çözümlerin yanı sıra özel stratejiler sayesinde her sektöre uygun olan kaliteli hizmetleri sunuyoruz. Sunduğumuz hizmetler genel olarak incelenecek olduğu zaman;
  1. Web tasarım
  2. Sosyal medya reklamları
  3. Grafik tasarım
  4. Google ADS reklamları
  5. Haritalara kayıt
  6. Seo optimizasyonu
  7. E-ticaret yazılım
  8. SSL sertifikası
  9. Marka tescil gibi alanlarda kendimizi geliştirdik.


Yazılımın Öncü Adresi


Sakarya yazılım firması olarak her zaman ilk sırada yer almak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Profesyonel olan çözümleri farklı stratejiler ile bir araya getirerek sunan bir yapımız olmasından ötürü kimse sıkıntı yaşamadan istediği yerlere rahat bir şekilde gelebiliyor.


Adeta sanat atölyesi gibi davranıyor ve harika hikayelerin anlatıldığı, başarı ve kazanma odaklı ilerleyen, her çalışılan kuruma farklı deneyimler sunan bir firma olarak yerimizi alıyoruz. Bu sayede ister sosyal medya ister web yazılımları olsun asla fark etmeden tüm müşterilerimiz bizlerden kaliteli deneyimleri alabilirler. Her zaman en uygun fiyatlandırma çalışmaları ile müşterilerimizi memnun etmek için burada yer alıyoruz.
 
Google ads alanı