• Yeni Ticaret Puanı Özelliği: Ticaret Puanı vermek istediğiniz kişinin profilini ziyaret ederek "Ticaret Puanı" sekmesine tıklayıp ticaretinizin olumlu/olumsuz yorumunu yaparak kullanıcıyı değerlendirebilirsiniz.
  • XTurk üye grupları genel yetkileri güncellenmiştir. Okumak için tıklayınız.

Spor Salonlarında Akrilik Zemin Kaplama

Katılım
5 Şub 2021
Mesajlar
34
Alınan Tepkiler
0
Xturk Puanı
6
Yaş
29
Zemin kaplama türlerinden biri olan akrilik zemin kaplama, pek çok farklı alanda kullanılabilme özelliğine sahiptir. Akrilik zemin kaplamalar farklı farklı özellikleri sayesinde hem ülkemizde hem de tüm dünyada en çok kullanılan zemin kaplama çeşitlerinin arasında yer alır. Daha çok spor salonları, tenis, voleybol, basketbol gibi spor sahalarında kullanılan bu zemin kaplama türü, dayanıklı olması sebebi ile bu tarz yerlerde tercih edilmeye başlanmıştır.

Akrilik zemin kaplamalar son derece dayanıklı ve sağlığa zararı olmayan maddelerden üretilmektedir. İstenilen renk ve desende boyaması yapılabilen akrilik zemin kaplamalar kaydırma yapmama özelliği ile bir spor salonunun en önemli ihtiyacını gidermek için üretilmiştir. Bu sayede spor yaparken insanların kayıp düşme tehlikesi de ortadan kalkmaktadır.
 
Google ads alanı