• Yeni Ticaret Puanı Özelliği: Ticaret Puanı vermek istediğiniz kişinin profilini ziyaret ederek "Ticaret Puanı" sekmesine tıklayıp ticaretinizin olumlu/olumsuz yorumunu yaparak kullanıcıyı değerlendirebilirsiniz.
  • XTurk üye grupları genel yetkileri güncellenmiştir. Okumak için tıklayınız.

Ergonomik Yatak önerisi

Katılım
13 Eyl 2021
Mesajlar
79
Alınan Tepkiler
0
Xturk Puanı
6
Selamın aleyküm arkadaşlar babam yakınlarda belden rahatsızlandı bu yüzden yatağını değiştirmemiz gerekiyor eski yatağı çok yumuşaktı doktor daha sart ve omura uygun bir yatağa geçmemizi önerdi. Şimdi babam ve ben birlikte yaşıyoruz babamın odası çok büyük değil, evimiz genel olarak küçük sayılır. Bize çok cep yakmayacak iyi bir marka yatak önerir misiniz? Onlinedan alabilrsem daha iyi olur iş ve hastane arası çok zamanım yok mağaza gezmeye.

Edit: Sleeptown yatakları varmış babama komşu önermiş marka ile ilgili bilgisi olan öneriri mi?
 
Katılım
13 Eyl 2021
Mesajlar
72
Alınan Tepkiler
1
Xturk Puanı
8
Yaş
30
AS kardeşim çok geçmiş olsun, babaya bizden selam söyle sleeptownu kullanıyorum ben yıllardır piyasada varlar yerli marka zaten güvenilirdir fiyatlarıda iyi gir sayfasına bak bulursun istediğin bir şeyler
 
Katılım
13 Eyl 2021
Mesajlar
66
Alınan Tepkiler
0
Xturk Puanı
6
Yaş
36
Aleykümselam babam, baştacısın geçmişler olsun online alacaksan sleeptown iyi bak iadeleride var beğenmezse baban değişim ya da iade yaparsın orada sitesine gir var modelleri sertliği gösteriyor birde bir süre baban yatağına alışması gerekecek mağaza gezsen bile beş saniye dokunmakla anlamazsın internette yorumlarına bak ben beğeniyorum yatakları iyi marka
 
Katılım
13 Eyl 2021
Mesajlar
81
Alınan Tepkiler
2
Xturk Puanı
8
Yaş
34
Aga bende aldım ama daha enemedim çeyize aldım ben hanıma çok övmüşler yatağı o almış iyi marka diyor. Bu ara geçmiş olsun kardeşim inşallah yakın zamanda iyi olur baban.
 
Google ads alanı