Contact form 7 gönder butonu tepki vermiyor.

S

sputnik

#1
Merhabalar,

Sitemde contact form kurdum. SMTP herşey tamam. Formu dolduruyorum. Gönder buttonuna basıyorum. Tepki vermiyor. Böyle bir problem yaşayan oldu mu? Olduysa nasıl cozdunuz destek rica ederim.
 
B

Burakabi

#2
Eğer verdiğiniz adresteki form ise doğru olarak çalıştı az önceki denemede. Siteyi verirseniz kodları kontrol edelim
 
E

Empat

#4
Merhaba.

Websitenizi inceledim. Dilerseniz websiteniz için profesyonel wordpress debugging (hata ayıklama) hizmeti verebilirim.

"neden bir başkası yerine senden hizmet almalıyım" diye bir soru sorarsanız, referanslarımı ve güvenilirliğimi sunabilirim. Wordpress konusunda r10 ve sosyal medyada birçok referansım bulunmaktadır. Güvenilirlik olarak, sadece referanslarımı değil, şirketimden sizin adınıza keseceğim faturayı da sunuyorum. Üstelik, kampanya dahilinde çalışmanın kdv ücretini ben karşılıyorum.

İyi günler, iyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla.
 
A

aykutozcan

#5
Mail hizmeti için ne kullanıyorsunuz? Hosting firmasının sağladığı POP3 mü? yoksa Yandex veya Gmail mi? Eğer Yandex kullanıyorsanız Hosting firmanıza ticket açın ve Yandex mail için gönderimlere izin vermelerini isteyin.
 
S

sputnik

#6
Wp SMTP kullanıyorum. Senelerdir Sendinblue ücretsiz hizmetini kullanıyorum. Çokta memnunum. Temadan mıdır anlamadım. Gönder tuşuna basınca tepki vermiyor.
 
Bize Katılın!

Bu sayfada şu an yalnızca sınırlı sayıda yorum görüyorsunuz. Aşağıdaki butona tıklayarak konunun tam haline erişebilirsiniz. Konuya Git