E-Mail Problemi. Lütfen yardımcı olurmusunuz? :/

S

SLM

#1
Arkadaşlar merhaba,

yaklaşık 1 ay önce bi domain aldım ilk maili gönderir göndermez spama düştü. Hostingde sıkıntı yok diğer mailimde aynı hostingte fakat sıkıntı yok maillerde. Buna nasıl çözüm bulabilirim? Ayrıca diğer sorum ise aylık 40 ile 50k arası mail atacağım. Bunu nasıl başarabilirim yani demek istediğim nasıl yapabilirim? Kendi sunucum ile bunu yapmam imkansız nereyle konuşsam yok diyor. İnternette mail hizmeti verenlerin fiyatları ise gerçekten çok yüksek. Eğer yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
 
C

Chadwick

#2
Posta ayarları yapıldıysa sorun olmaması lazım. Ek olarak bildiğim kadarıyla paylaşımlı hostinglerde posta bültenine izin verilmiyor. Sanal sunucu veya fiziksel sunucu alabilirsin. Plesk, VestaCP, CyberPanel gibi paneller kurup ayarlarını yapılandırabilirsin. Hem istediğin gibi rahat şekilde posta gönderirsin, hem'de ip'yi sen kiraladığın için spam'a düşme olasılığı'da azalmış olur. Ama işin en temeli yapılandırmadan geçiyor.
 
Bize Katılın!

Bu sayfada şu an yalnızca sınırlı sayıda yorum görüyorsunuz. Aşağıdaki butona tıklayarak konunun tam haline erişebilirsiniz. Konuya Git