Endüstriyel Mutfak Teknik Servisi

G

grknky

#1
Web site adı: Akasya Endüstriyel Mutfak
Web site adresi: https://www.akasyamutfak.com
Web sitesi açılış tarihi:
2016
Web site alt yapısı:
Wordpress
Web sitenin amacı(özgün):


Günümüzde yoğun olarak kullanılan sanayi tipi mutfak ekipmanları otel,hastane,kafe,bar,pastane,fırın,fabrika, kahvehaneler ve market gibi işletmelerde yoğun olarak kullanılmaktadır. Pişirme, Yıkama, Kesme,Doğrama,Parçalama, ısıtma ve soğutma gibi işlemleri yapabilen bu cihazlar ev tipi mutfak cihazlarına biraz da olsa benzemektedir. 304 paslanmaz dan üretilen bu ekipmanlar dayanıklılık konusunda kendisini ispatlamıştır. Bu cihazlar örnek verecek olursak; bulaşık makinesi,sanayi tipi fırın, sanayi tipi ocak,fritöz,çay makinesi, et kemik testeresi, et kıyma makinesi, döner ocağı, döner kesme makinesi, çorba ısıtıcı, bar blender, makarna haşlama kazanları ve patates dilimleme gibi bir çok farklı cihaz üretilmektedir.

Endüstriyel Mutfak Teknik Servisi

Mutfak ekipmanları üreticisi olan empero yetkili servisi, öztiryakiler,maksan,fagor,portabianco,atalay, remta, myco, kayalar mutfak, inoxclass,unox,venarro,lainox vb firmaların tamamına teknik servis hizmeti vermekteyiz. Şirketimiz endüstriyel ekipman satışı, montaj, bakım, onarım, orijinal yedek parça gibi hizmetler sunmaktadır. Şirketimizin tüm servislikleri için https://www.akasyamutfak.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
Bize Katılın!

Bu sayfada şu an yalnızca sınırlı sayıda yorum görüyorsunuz. Aşağıdaki butona tıklayarak konunun tam haline erişebilirsiniz. Konuya Git