Herkesin mail adresini görülebilirmi?

K

koddasorum.com

#1
Merhabalar bir sorum olacak herkesin mail adresini görmek istiyorum isim önemli değil rastgele mail adresleride olabilir. Böyle birşey mümkünmü.
 
M

Mert

#2
Merhaba, soruyu cevaplamak isterim fakat anlayamadım. Herkesin mail adresinden kasıt nedir ? Bu forum içerisindeki mi? Herhangi bir web sitesindeki mi ?
 
K

koddasorum.com

#3
Merhaba herhangi bir site için örneğin facebook, google, twitter gibi büyük sitelerdeki tüm mail adreslerini görmek istiyorum mümkünmü böyle birşey.
 
K

koddasorum.com

#4
Merhaba, soruyu cevaplamak isterim fakat anlayamadım. Herkesin mail adresinden kasıt nedir ? Bu forum içerisindeki mi? Herhangi bir web sitesindeki mi ?
yani bir mail göndermek istiyorum bu mailin herkese gitmesini istiyorum onun için mail adreslerini öğrenmek istiyorum
 
K

koddasorum.com

#8
bekliyorum çok acil gerekliydi teşekkür ederim
 
E

E-Ticaret

#9
Anladıgım kadarı ile Mailling- Mail Marketing için mail datası biriktirmeye calısıyor arkadaş :D bunu forumda da yapmak mumkunmu dıye sormus
 
Y

yucin

#10
Ben Python ile yazılmış bir program sayesinde, Instagram'da hesap takipçilerinin emaillerini alıyorum. Mevzu almak değil ama, email marketing başlı başına bir iş. Bunun için Mail Chimp gibi (Türk firmalarda var, fakat çok pahalı) üçüncü parti bir hizmete ihtiyacınız olacak. Sonra emailleri buradaki listelere ekliyorsunuz. Email temanızı oluşturup gönderiyorsunuz. Burada SPF DCIM gibi DNS kayıtları çok önemli, aksi durumda emailleriniz spama düşer. Birçok email sunucusu bu kayıtları yapılmamış emailleri hiç kaale almıyor. Ayrıca mail gönderildikten sonra raporlamada çok önemli. Ben mail içinde ürünlerden web sitemde o ürünün bulunduğu sayfaya link veriyorum. Böylece hangi ürünlerle kimler ilgileniyor görebiliyorum. Birkaç gün sonra sadece o ürün ile alakadar ilgilenen kişilerin emaillerine tekrar gönderim yaparak nokta atışı yapıyorum. Tavsiye ederim.
 
Bize Katılın!

Bu sayfada şu an yalnızca sınırlı sayıda yorum görüyorsunuz. Aşağıdaki butona tıklayarak konunun tam haline erişebilirsiniz. Konuya Git