HABER Milli Dayanışma Kampanyası | Erdoğan 7, Bahçeli 5 maaş bağışladı

J

jodd

#1
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın telekonferans ile yönettiği cumhurbaşkanlığı kabinesinde sonrasında "milli dayanışma kampanyası" başlattıklarını ve bu bağlamda 7 maaşını kampanyaya bağışladığını açıkladı. Bunun ardından akıllara gelen ilk soru Erdoğan'ın aylık ne kadar maaş aldığıdır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sevk edilen 2020 yılına ait Cumhurbaşkanlığı Bütçe Teklifi'ne göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aylık maaşı 2020 yılı için 81 bin 250 lira olmuştu. Yani toplamda Erdoğan 568 bin 750 TL bağışlayarak, bazı bakan arkadaşlarının da maaşlarını bağışladıklarını duyurdu.

Birkaç saat sonra MHP lideri Devlet Bahçeli de 5 aylık maaşını bağışladığını duyurdu. Bahçeli'nin maaşı ise aylık 25000 TL olup, 5 aylık maaşı 125000 TL'dir.
 
B

Buzzymedia

#2
Devlet büyüklerimizede bu yaraşır
 
E

Emadijital

#4
Sözünden çıkmayan iş adamlarına , millet vekillerine de bunu uygulatıp , daha önce harcadık yine harcarız dediği mülteciler için ayrılan bilmem kaç milyar doları da katarsak çok güzel olur diye düşünüyorum.
 
E

E-Ticaret

#5
Arkadaşlar herkes hakkını helal etsin ben dükanı kapatıp sektöre elveda diyerek siyasete atılacam :D
 
Bize Katılın!

Bu sayfada şu an yalnızca sınırlı sayıda yorum görüyorsunuz. Aşağıdaki butona tıklayarak konunun tam haline erişebilirsiniz. Konuya Git