Sanal Sınıf Sistemleri

N

nullsix

#1
Sanal Sınıf Sistemleri

Sanal Sınıf Sistemleri ile 5 dakikada sanal sınıf oluşturmak için E-uzaktan.com bağlantı adresinden web sitemize ulaşabilir konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Sanal sınıf sistemi e-uzaktan eğitim yönetim sisteminin getirdiği bir kolaylıktır. Bu sayede siz de sanal sınıfınızı kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz. Kullanımın basit olması, yönetici öğretmen ve öğrenci gibi panelleri ile çok boyutlu özelliğe sahip olan sistem ile ders oluşturmak, derse öğrenci eklemek ve öğretmen atamak çok kolaydır. Yönetici yetkisinde bulunan sanal sınıf oluşturma sistemi ile gerçek bir sınıf oluşturmaktan daha kolaydır. Sınıf bilgilerini girerek sınıfta bulunacak öğrencileri tayin edebilirsiniz. Oluşturulan derslere sınıf planlayarak öğrencileri teker teker planlamanıza gerek kalmaz. Aynı dersi alacak öğrenciler için sınıf oluşturarak tüm ders ve sınav atama işlemlerini sınıf üzerinden basit bir şekilde yapabilirsiniz.



Sanal sınıf sistemi ile öğrencilerinize en iyi online ders alt yapısını oluşturabilirsiniz. Öğrencilere online ders sunmak için e-uzaktan modüle sahip olmanız gerekir. E-uzaktan eğitim modeli ile öğrencilerinize ders planları sunabilirsiniz. Ders planlaması dışında derslere ait kaynakları duyurma, sınav yapma gibi birçok işlemi bu sistem ile gerçekleştirebilirsiniz. Kullanıcı panelleri herkesin anlayacağı bir şekilde çok basit yapılmıştır. E-uzaktan eğitim sistemi ile kişiler bütün enerjisini sadece eğitim faaliyetlerine harcar. Canlı ders imkanı sunan sistem birçok kursiyerin aynı anda farklı mekanlardan sisteme bağlanıp ders almasına imkan sağlar.

Sanal sınıf sistemi ile canlı derslerde chat sistemi ile kursiyer doğrudan öğretmenle irtibat kurar. Sorularını anlık olarak eğiticiye iletip sorusuna cevap alabilir. Yanlış anlaşılmaları düzeltebilir, anında dönüt aldığı için etkili ve kalıcı öğrenme sağlar. Kişi sanal ortamdan öğrendiği dersleri dilediği zaman tekrar izleyebilir. Eğitim işini zaman ve mekana bağlı bir etkinlik işi olmaktan çıkaran sistem her yerde eğitim sisteminin ülkemize yerleşmesine katkı sunmuştur. Sanal sınıf sistemi hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için aşağıdaki linkimizi kullanabilirsiniz. Aklınıza takılan soruları ekibimize sorabilir, konu hakkında detaylı bilgiye web sitemizden ulaşabilirsiniz.

https://www.e-uzaktan.com
 
Bize Katılın!

Bu sayfada şu an yalnızca sınırlı sayıda yorum görüyorsunuz. Aşağıdaki butona tıklayarak konunun tam haline erişebilirsiniz. Konuya Git