Son Para Çekme Nasıl?

C

canakar94

#1
Spor Bet, 6 değişik yatırım bonusu vermektedir. Bunlardan 2’si hoş geldin bonusudur. Hoş geldin bonusu ilk yatırım bonusu demektir. Oyun’ya 1000 TL, Spor haberlerine 500 TL ilk para yatırma bonusu verilmektedir. Her ay ilk yatırıma 500 TL’ye kadar %50 bonus kampanyası sahip olunur. Havale, cepbank, bitcoin ve ön ödemeli kartlarla uygulanan BetXtr yatırımlara %10 ila %20 arasında bonus ödenmektedir. Spor üye ol prosedürleri ilerideyse kolay ismimler ile bonuslara sahip olabilirsiniz.
Para çekme
Spor giriş yapan üyeler, hesabım menüsündeki para çekme formunu doldurup masrafsız bir olarak, en geç gün uğrunda kazancını çekebilmektedir. Spor para çekme mevzusu ile alakalı da sizi aydınlatalım. Henüz banka havalesi ve Ecopayz kartla çekimler gerçekleştiriliyor. Tek seferde en az 200 TL çekim isteği verilebilmekte. 24 saat uğrunda 25.000 TL’ye kadar belgesiz para çekmek mümkün. Gün uğrunda en bol 3 defa çekim yapılabiliyor. Haberlerden, oyun oyunlarından ve bonuslardan elde edilen toplam kar, bakiye hanesinden kolayca çekilebilir.
Spor Nasıl
Avrupa haber dünyasının canlı adreslerinden olan Spor sitesi, 2016 senesinde BetXtr giriş deneyimli bir ekip doğrultusundan markalaştırıldı. Avrupa’da 2010 senesinde yayınlarına başladı. Kosta Rika ve Hollanda Antilleri referansına sahip. En eğlenceli haber alternatiflerinin yer aldığı sitede şaşırtıcı karlar elde edebileceğiniz bulunmaz fırsatlar da sizlerle paylaşılmaya devam ediyor. Spor nasıl bir haber sitesi sorusunu derhal cevaplayalım.
 
Bize Katılın!

Bu sayfada şu an yalnızca sınırlı sayıda yorum görüyorsunuz. Aşağıdaki butona tıklayarak konunun tam haline erişebilirsiniz. Konuya Git