Spor Canlı Bilgi Sitesi

C

canakar94

#1
Spor bilgi sitesi sizlere para yatırma mevzusu ile alakalı ayrıntılı alternatifler sunmaktadır. Bu alternatiflerden dilediğinizi kullanarak para yatırım prosedürün izi gerçekleştirebilirsiniz. Para yatırımı yapar iken kullanacak var bulunduğunuz tekniğin alt sınırına de uymanız lüzum ediyordur. Siteye para yatırımı yapabileceğiniz yöntemler ve alt sınırları şu olaraktır:

Havale ile en az 100 TL

Ecopayz ile en az 100 TL

Cep Bank ile en az 100 TL

Astropay ile en az 25 USD

E-PRO ile en az 50 EURO

Paykasa ile en az 10 EURO

Pidpay ile en az 50 TL yatırım yapabilirsiniz.

Para çekme prosedürleriniz uğruna ise tekrar ayrıntılı teknikleri kullanabilirsiniz. Site üstünden para çekim alt sınırınız 200 TL’dir.

Spor, bir canlı bilgi sitesi olarak dünya üstündeki BetXtr çoğu ülkede bilgiçilerine bilgi, canlı bilgi ve spor bilgilerini oynatan bir sitedir. Spor sitesi, Türkiye’de 5 Nisan 2015 tarihinde hizmet sunmaya başlamış bir canlı bilgi sitesidir. Bu site uğrunda dilediğiniz bilgi ve spor bilgii oynayabilmek uğruna ilk olarak siteye üye olmanız lüzum ediyordur. Spor, 18 yaş üstündeki üyelerin üye olmasına izin veren bir sitedir. Spor sitesine giriş yaptıktan ileride ana sayfa üstünde tespit edilen kayıt ol düğmesini tıklayarak siteye üyelik gerçekleştirebileceğiniz bölüme gitmiş olursunuz. Bu bölgede açılan sekmede sizlere ayrıntılı şahsi bulgularınız ile alakalı birtakım sorular sorulacaktır. Bu soruları tıklayarak ve kendinize özel bir kullanıcı adı ve şifre belirleyerek üyelik prosedürün izi tamamlayabilirsiniz. Siteye üye olurken belirleyeceğiniz kullanıcı adı ve şifreyi basit ön görü edilemeyecek bir olarak belirlemeniz güvenliğin yönünden ehemmiyet taşımaktadır.
 
Bize Katılın!

Bu sayfada şu an yalnızca sınırlı sayıda yorum görüyorsunuz. Aşağıdaki butona tıklayarak konunun tam haline erişebilirsiniz. Konuya Git