Spor Sitesi Canlı Yardım Özelliği

C

canakar94

#1
Sitenin canlı zihniyetinin bir seksiyonunu de, canlı destek uygulama meydana getirmektedir. Burada sesli sohbet değil, aratarak sohbet özelliği geçerli durumda bulunmakta. Fakat müşteri hizmetleri temsilcisi ile karşılıklı olarak yani birebir canlı olarak görüşme gerçekleştireceksiniz. Siz soracaksınız, müşteri hizmetleri temsilcisi yanıtlayacak. Siz yardım Trendbet talep edeceksiniz, müşteri hizmetleri temsilcisi derhal yardım taleplerinizi karşılayacaktır. Bu kapsamda aratarak sohbet özelliğinin, canlı olarak gerçekleştiğini söylemek lüzum edecektir.

Canlı zihniyetinin uğrunda, Spor canlı ifadesinin uğrunda, bunun dışında Spor TV biçiminde bir seksiyonun yer aldığını da göreceksiniz. Bu seksiyon nedir? Canlı maç yayını manasına gelmektedir. Ekran üstünde seçeceğiniz Spor TV makalesi ile eş güdümlü, yeni bir yan sekme açıldığını ve seksiyonun rağmeniz getirildiğini göreceksiniz. Futbol müsabakaları ya da basketbol müsabakaları, tenis müsabakaları gibi tanınmış olan, bunun dışında bunun yanı sıra tanınmış olmayan Trendbet giriş başka spor müsabakalarında da canlı maç özelliğinde kullandığınız cihazların ekranlarına getirebilirsiniz. Ücretsiz canlı maç izle ya da başka tanımlama biçimi ile ücretsiz canlı maç izle özelliğinde sizlere hizmet verilmektedir. Sadece alakalı seksiyonu ziyaret etmeniz ve yayın saatini yani karşılaşmanın başlama saatini bilmeniz yeterlidir. Başlama saatinden 2 dakika evvel, yukarıda anlatılan prosedürleri yapıp, ekranlara karşılaşmayı getirip, naklen izlemeyi, ücretsiz bir olarak ücretsiz maç izle özelliğini kullanmaya başlayabilirsiniz.
 
Bize Katılın!

Bu sayfada şu an yalnızca sınırlı sayıda yorum görüyorsunuz. Aşağıdaki butona tıklayarak konunun tam haline erişebilirsiniz. Konuya Git