Tek Tuşla Wordpress Sıfırlama

M

Muhammet

#1
Merhabalar,
Tek tuşla wordpress sıfırlama işlemini göstermek istiyorum. Bu şekilde wordpress içerisinde dönüşü olmayan hatalarda ve sıfırlama yapmak istediğinizde hosting yönetim panelinden uğraşmadan, wordpress sıfırlamayı göstericem.

Eklenti İsmi "Wordpress Reset"

Eklentimizi "Hemen Yükle" diyerek yükledikten sonra aktif ediyoruz. işlemleri oldukça basit, hata aldığınız taktirde, tekrar yüklemeyi deneyiniz.

Eklenti kısayolu "Araçlar" kısmındadır. "Reset" tıklayarak eklentinin wordpress sıfırlaması için sonraki adım olan sayfaya yönlendirecektir.

Sıfırla butonun üzerinde ki alana "Reset" yazıp sıfırla diyoruz.

Reset dedikten sonra çıkacak uyarı panelinde tamam diyerek işlemlerimizi tamamlıyoruz. Uyarıda wordpress sıfırlanıcak ve bu işlem geri alınmıycak uyarısı vermektedir. Bu işlemi geri alamazsınız. Temanızı devre dışı bırakıp sıfır kurulumda ki varsayılan temayı aktif edicektir. Ayrıca eklentileride devre dışı bırakarak sitenizde tüm yaptığınız ayarları sıfırlayarak tamamen ilk kurulum haline getirmektedir.

Eklentiye ulaşamayanlar için ; Wordpress Reset Eklentisi
 
Bize Katılın!

Bu sayfada şu an yalnızca sınırlı sayıda yorum görüyorsunuz. Aşağıdaki butona tıklayarak konunun tam haline erişebilirsiniz. Konuya Git