WordPress Eklentileri Siteleri Yavaşlatıyor Mu?

B

Berkay Ağlar

#1
Soru net arkadaşlar. WordPress Eklentileri Siteleri Yavaşlatıyor Mu? Bildiğiniz gibi WordPress son dönemin en çok kullanılan alt yapı sistemlerinden bir tanesi. Eklentiler hayat kurtarıyor fakat her sorunumuzu WordPress sistemler için eklentiler kurarak tamamlamaya çalışır hale geldik. Peki sizce WordPress eklentileri internet sitelerini yavaşlatıyor mu? Bu soruya cevabınız evet ise alternatif çözüm olarak ne önerirsiniz?
 
V

vip

#2
Kesinlikle yavaşlatıyor, eklentiler arkaplanda çalıştığı için aşırı cpu tüketmektedirler, cpu tüketen eklentiler tespit edilip gerekli optimize yapılmalıdır.
 
E

Empat

#3
Eklentiye göre değişkenlik gösterir. Genel olarak evet demek tutarlı olmaz. Insert headers, footers gibi eklentilerin performansa etkisi yoktur insert edeceğiniz kodlar hariç.
 
D

doguhansubasicom

#4
Eklentiden eklentiye göre değişir, bazı optimizasyon eklentileri bile sitenin hızında ciddi yavaşlamalara sebep olabiliyor.
 
E

ENESTALHABRAND

#5
Keşke buraya birileri "yüksek cpu kullanan eklentiler" başlığı açsa :) Veya biz bunu nasıl fark edeceğiz?
 
Bize Katılın!

Bu sayfada şu an yalnızca sınırlı sayıda yorum görüyorsunuz. Aşağıdaki butona tıklayarak konunun tam haline erişebilirsiniz. Konuya Git