Wordpress Sayılı Manşet Haber Eklentisi

J

jodd

#1
Merhaba arkadaşlar. Birçok haber sitesinde kullanılan sayılı manşet haber eklentisi var mı bildiğiniz veya bunu nasıl yapabiliriz normal wordpress temalarında. Genelde PHP ile yazılmış haber sitelerinde görüyorum, belki Wordpress ile de yapılıyordur fakat bildiğimiz haber sitelerinde olduğu gibi rakamlı olmuyor.

Nasıl yapabileceğimizi bilen bir arkadaş var mıdır?

Teşekkürler.
 
I

ibrahimdurmus

#2
Jannah News temasında manşet var, eklenti olarak yüklemek istiyorsanız Mega Slider, RoyalSlider veya Accordion Slider denemelisiniz.
 
J

jodd

#3
JANNAH'ı kullanmıyorum. Başka bir tema kullanıyorum.
 
I

ibrahimdurmus

#5
Mega Slider, RoyalSlider veya Accordion Slider denemelisiniz.
 
I

ibrahimdurmus

#7
Bunları görmüştüm fakat türk toplumunun alışık olduğu tarzda slider arıyorum. Teşekkürler.
Jannah News'e geçmelisiniz. Onun haricinde bu istediğinizi kod ile ekletebilirsiniz. Ayrıca Google üzerinde bir çok eklenti önerisi yer alıyor. Burada yer alan önerilere bakabilirsiniz.
 
J

jodd

#10
Hepsinde var, bazı demolarda yer almasa bile manuel ekleyebilirsiniz.
Peki satın aldığımız temanın lisansını bir sitede kullanıp, deneme yaptıktan sonra kullanmak istediğimiz asıl siteye yükleyerek kullanabiliyor muyuz? Yani yine tek lisans olacak fakat farklı site üzerinden olacak. İlk deneme yaptığımız siteyi iptal edebilir miyiz? Bilginiz var mı?
 
Bize Katılın!

Bu sayfada şu an yalnızca sınırlı sayıda yorum görüyorsunuz. Aşağıdaki butona tıklayarak konunun tam haline erişebilirsiniz. Konuya Git