Abone veya üyelik

N

Nilesudrod

#1
Merhaba, onadimda.com adlı sitem güncel konulardan oluşan bı blog sitesi. Siteme abonelik mi üyelik mi eklemek mantıklı olur bilemiyorum daha başlangıç olduğu için nasıl bı yol izlemem gerek bilmiyorum ve daha önce abonelik eklentisini YouTube'da bıcok video izleyerek tüm adımları yaptım fakat bı turlu bende çıkmayınca eklentiyi geri kaldırmak durumunda kaldım. Nasıl bı yol izlemeliyom sizce?
 
W

webemre

#2
Üyelik daha iyi olur ama arayüzün kullanışlı ve hızlı olmalı.
 
N

Nilesudrod

#3
Gördüğünüz başka sorunlar var mıydı acaba? Ve bilgim olmayan konular için bu işi yapan kişilerle çalışmak için biraz daha ilerlemeyi beklemeli miyim?
 
M

mustafaozderya

#6
Üyeye sisteme giriş yaptığında ekstra bir şey sunamayacak isen bence abonelik.
 
N

Nilesudrod

#7
Özel mesaj yazı kaydetme birbirlerine yazı gonderme soru sorma gibi şeyler düşünüyorum. Mantıklı mı?
 
M

mustafaozderya

#8
Özel mesaj yazı kaydetme birbirlerine yazı gonderme soru sorma gibi şeyler düşünüyorum. Mantıklı mı?
Söylediklerine ek olarak. Daha sonra okumak için kaydetme, beğendiklerini kaydetme gibi kendi listelerini oluşturabilir. Ayrıca konuya ekleme talebi gönderebilir. Konunun altında Burada bir eksik mi Gördün ekleme yapabilirsin cinsinden bir yazı koyabilirsin. Eğer ekleme kabul görürse üye yazının sonunda bunun için onore edilir ve böylece üye olmak için sebep olur ve sitene bağlılık artar.
 
V

vip

#9
Mail aboneliği yapman daha çok fayda sağlar, çoğu kullanıcı üye olmaktan çekinir veya uğraş gerektirdiği için uğraşmak istemez
 
Bize Katılın!

Bu sayfada şu an yalnızca sınırlı sayıda yorum görüyorsunuz. Aşağıdaki butona tıklayarak konunun tam haline erişebilirsiniz. Konuya Git