covid-19 nedeniyle incelenmeyen web siteler

N

Nilesudrod

#1
Web sitem için ilk başvurumda red yedikten sonra birkaç şeyde düzenleme yaparak yeniden başvurdum ve bu sefer de covid-19 nedenıyle incelenemediği maili geldi. Şu an beklemem gerektiğini biliyorum ama ne kadar beklemeliyim bilmiyorum. arka arkaya basvuru yaparsam da spama düşüyormuş. Yanı böyle bir durumda 1 ay beklemek yeterli midir?
 
I

ibrahimdurmus

#2
Merhabalar,
Koronavirüs sebebi ile Adsense incelemeleri gecikmektedir. Tekrar inceleme için 15 gün beklemeniz ve bu süreçte içerik girişine devam etmelisiniz.
 
N

Nilesudrod

#3
Tamamdır, çok teşekkür ederim.
 
B

Buzzymedia

#4
Bu süreçte başvuru yapılan sitelerin çoğunu onaylamadığını gözlemledim. Bu durum tahminimce 1 ay kadar sürer
 
J

jodd

#5
Tam da Google Adsense siteleri incelemiyor diye konu açıyordum ki daha önce açıldığını gördüm. Dün akşam başvuru yaptım. Birkaç dakika sonra mail geldi. Şok oldum! N'oluyoruz lağn dedim kendi kendime. Bi baktım reddedilmiş. Dünyam başıma yıkıldı, bu kadar hızlı olamaz dedim. Sonra bir de baktım ki covid-19 nedeniyle geçici olarak hizmetlerde gecikme yaşanıyormuş. O nedenle otomatik gönderilmiş bir mesaj olduğunu anladım, rahat nefes aldım.

 
Bize Katılın!

Bu sayfada şu an yalnızca sınırlı sayıda yorum görüyorsunuz. Aşağıdaki butona tıklayarak konunun tam haline erişebilirsiniz. Konuya Git