Hosting Firması için Tavsiyeleriniz

H

Hostgener

#1
Selamlar XTURK Forumun saygıdeğer üyeleri!

Hostgener olarak henüz 1 haftadır kullanıcılarımıza hizmet sunmaya çalışan hosting firmalarından sadece bir tanesiyiz. Kalıcılığımızı daha uzun vadeye yaymak için özellikle kullanıcı odaklı hizmet vermek için elimizden geldiği kadar kendimizi geliştirmek ve müşteri memnuniyetini sürekli olarak üst düzey seviyelerde tutmak istiyoruz. Bu doğrultuda sizlere birkaç sorumuz olacak. Bu soruları cevaplarsanız çok seviniriz.

1- Bir hosting firmasında görmek istediğiniz özellikler nelerdir?
2- Firmalardan şikayetçi olan kişilerin en çok sorun yaşadığı olaylar neler?
3- Paketlerde hangi özelliklerin üst düzey olmasını istersiniz?

Bu konuda bize yardımcı olmanız bizleri çok mutlu edecektir. Ayrıca reseller/hosting ve birçok paketimizi incelemek için sizleri de https://hostgener.com/ adresine bekliyoruz. Bugünlerde sizlere söyleyebileceğimiz en güzel şey sağlıcakla kalmanızdır, görüşmek üzere!
 
K

korkmazoglunakliyat

#2
7 / 24 İletişime açık olmasını isterim
 
B

BilenAdam

#3
Anlik iletişime geçmeniz gerekiyor 7/24 saat müşterimizle
 
E

enes

#4
Ücretsiz Yedekleme Hizmeti, Olası Saldırılarda Bilgilendirme veya Dosya Değişiminde Bilgilendirme.
Hız ve Destek konusunda.
 
E

Emrah48

#5
Destek yanıt süresinin minimum seviyede olması, müşteri portföyü arttıkça sunucuyu 1001 parçaya bölüp ek maliyetten kaçınmaya çalışmamak vs vs
 
D

dogru

#6
Şahsen en önemlisi müşteri ticketini cevaplamış olmak için cevaplamamak.
Sorunla alakalı olmayan standart vb. metin gondermemek
 
V

vip

#7
Yıllardır güzelnet i kullanıyorum ve öneririm, sıkıntı yaşamazsın
 
B

Buzzymedia

#8
Uygun fiyat , kaliteli hizmet ve sağlam iletişimi yan yana getirebilirsiniz isim yaparsınız
 
M

Muhammet

#9
-Müşterilerinizle olabildiğince nazik olmalısınız, çıkacak tüm sorunları önceden planlamış olabilirsiniz.
-Müşteriniz satış öncesi destek alıp ilgiyi gördükten sonra sipariş geçerse ve ilerleyen günlerde destek ile ilgili aldığın tavır ve destek değişirse müşteri kaybetme olasılığınız %90.
-Sağladığınız hizmetler rakiplerinize göre aynı veya daha iyi olmalı, Hostgener neden seçilmeli diye sorduğunuzda sağladığı hizmetlerin sağlıklı çalışması ve destek sisteminin hızlı olması ve çözüm odaklı olmaları diyebilmeli.
-Ayrıca hosting satış konusunda tüm lisanslarınız aktif olmalı , whmcs vs.
-Bazı firmalarda görüyorum, wordpress hosting satıyolar normal hostingden gram farkı yok, wordpress hosting de cpanelden wordpress kurulmuyor gibi problemler.

Ve ek olarak kısa sürede çok para kazanmak yerine uzun vadeli yavaş yavaş kazanakarak fiyatlar fahiş oranda arttırılmaması adınada sizlere öneride bulunmak istiyorum, örnek olarak bir sunucu 20 tl ise 60 tl gibi bir ücrete satmak satışlarınızı ve müşteri çekme durumunu kısıtlayacaktır, sağlam reklamlar 20 tl lik sunucuyu 30 tl ye bile satsanız zaten etmeniz gereken karı ediceksiniz.

Ve unutmayalım ki, bu sektörde müşteri tutmak çok zordur, müşteri birşey bulur aktif olan hizmetini bırakır başka firmadan alır. Siz fiyatlarda , destekte , ve ilgi alakada üst düzey kalırsanız emin olun siz birşey yapmasanız bile müşterileriniz sizi hak ettiğiniz yere getirecektir.
 
I

ibrahimdurmus

#10
Öncelikle amacınız lütfen diğer firmalar gibi para kazanmak değil müşteri kazanmak olmalı. Müşteri kazanırsanız müşteri de size parayı kazandırır. Başlangıçta müşterilerinize verdiğiniz mesaj her yere yayılmaktadır. Örneğin, ben rakibiniz olan Güzel Hosting ile çalışıyorum, onların hizmetinden memnun kaldığım için bugüne kadar onlara 50-60 müşteri kazandırmışımdır ve devam ediyorum. Siz müşteriyi memnun edin, o da sizi memnun eder.
 
Bize Katılın!

Bu sayfada şu an yalnızca sınırlı sayıda yorum görüyorsunuz. Aşağıdaki butona tıklayarak konunun tam haline erişebilirsiniz. Konuya Git