isimtescil şüpelendiriyor.

H

hakan

#1
Merhabalar, bir şey dikkatimi çekti paylaşmak istedim. 2 haftadır bir kaç tane domain isminin düşmesini bekliyordum, düşme surelerine bakmak icin isimtescil sorgulamayi kullandim.

Bir iki derken sorguladigim tum domainler isimtescil de kayitlanmis gorundu. Merak ediyorum, ben mi kuruyorum kendi kendime yoks isimtescil de sorgulanan keyword domain ve sektorel domainleri kendileri mi kayit ediyor?
 
J

jodd

#2
İmkansız değil dediğiniz, yababilirler ama yaptıklarını zannetmiyorum. Sizin gibi birçok kişi aynı domaini satın almak isteyebilir. Böyle durumlarda Whois bilgilerini karşılaştırın. Bana da çok oldu bu durum. Bir ara başka firmalarda, yabancı firmalarda aratmaya başladım ve aynı sorun onlarda da oldu.
 
H

hakan

#3
Ne bileyim hocam kendim kurmusum demek ki cok tuhafima gitti. Tesekkurler yorumun icin
 
C

Chadwick

#4
Bu konu çok döndü, bence yapıyorlar.
 
P

promisceus

#5
Hocam iyi niyetli düşünmeyin bunu, domain girişimi sahipleri ya da bu işten ciddi miktarlarda para kazanan firmalar (bkz.Huge Domains) whois hizmeti veren firmalarla gizli anlaşmalar yaparlar. En çok aranan domain isimlerini belirler ve onları reglerler. Bu kadar basit
 
E

E-Ticaret

#7
natroda binbir.com alacaktım sorguladım kartı cıkarıp f5 cekınce alındıgını gordum
 
S

Seo

#8
Log tutmak önemli bu tür siteler için.
 
H

Helloroot

#9
isimtescil log tuttuğu için bir çok kez hack yedi. (Blog siteleri)
 
H

halilcomtr

#10
Dopinger orda barınıyordu hemen taşıdım hiçbir şekilde güvenim yok bu isimtescil sitesine benimde.
 
Bize Katılın!

Bu sayfada şu an yalnızca sınırlı sayıda yorum görüyorsunuz. Aşağıdaki butona tıklayarak konunun tam haline erişebilirsiniz. Konuya Git