Udemy Güvenilir Mi?

B

Berkay Ağlar

#1
Arkadaşlar sizce Udemy Güvenilir Mi? Bir süredir hayatımızda olan bu platform oldukça güzel yayın hayatına devam ediyor. Fakat Udemy eğitim verenleri ne kadar kontrol ediyor. Hemen tüm eğitimcilere mail adreslerimiz veriliyor. Bize kolayca ulaşabiliyorlar. Buna ek olarak eğitimler alıyorsunuz sorum şu Udemy platformuna ne kadar güveniyorsunuz?
 
V

vip

#2
2 defa ücretli eğitim aldım sorun yaşamadım.
 
E

Empat

#3
Evet, güvenilir. Udemy platformunu 1 yıldan uzun süredir kullanıyorum. Tanıdığım eski Udemy eğitmenleri var. Kısaca şunu diyebilirim: Udemy platformu öğrenciler için avantajlı ve güvenilir, eğitmenler için fırsat ve zorluk (bkz: eğitmenlerin mağduriyeti)
 
B

Berkay Ağlar

#4
Aslında ben bu konudan da bahsetmek istedim. Belki öğrenciler için biçilmiş bir kaftan ama eğitmenler oldukça mağdur.
 
A

ahmetaydin

#5
Udemy trafik gücü sayesinde eğitmenlere tanınma fırsatı verebilir. Mevcut trafikten yararlanmak isteyenler için fayda sağlıyordur. Maddi olarak kazancı yaptığı işe göre düşük olduğunu düşünüyorum. Ama copy/paste yapan kişilerde var bu platformda. Udemy'yi seven kadar döven de var. İstediğini, faydayı bulamayan döveceği gibi, faydayı alan da övecekti. Başka bir bakış açısı da, kontrolsüz şekilde zamanlarını tv başında, vb gibi yerlerde harcayan insanlar yerine, udemy'de sürekli kendine birşeyler arayıp öğrenmeye çalışması bile bir yer de fayda sağlamaktadır
 
J

jodd

#7
Eğitmenleri bilemem ama ders almak isteyen herkes için oldukça güzel bir platform. Kullanıyorum, memnunum. Tavsiye ederim.
 
Bize Katılın!

Bu sayfada şu an yalnızca sınırlı sayıda yorum görüyorsunuz. Aşağıdaki butona tıklayarak konunun tam haline erişebilirsiniz. Konuya Git