WordPress Haber Sitesi İçin Ücretsiz Olan Newsium Temasını Kullanabilirsiniz!

I

ibrahimdurmus

#1
Haber sitesi açmak istiyor ancak temaların fahiş fiyatlarına para verecek maddi gücünüz yok ve burada yer alan Haber Scripti çekilişinin size çıkmayacağından emin iseniz benim gözüme hoş gelen ve kullanmak isteyen olur diye önermek istediğim Newsium temasını kullanabilirsiniz.

Ben temayı şahsen tasarımsal olarak beğeniyorum. Kullanacak kişi üzerinde bir kaç değişiklik yaparak daha iyi hale getirebilir. Haber sitesi açacak kişiler bu temayı kullanabilir. Tema WordPress'in tema yükle bölümünde yer almaktadır. Newsium teması hakkında buraya tıklayarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Temanın demolarına ise bu linkten ulaşabilirsiniz.
 
J

jodd

#2
Konu dışı: Görselleri düzenlemek, yazıları eklemek için hangi programı kullanıyorsunuz?
 
I

ibrahimdurmus

#5
Görsellerin üzerine yazı yazılıyor genelde haber sitelerinde. Ekte gösterdim: POLİSE SODA SİPARİŞİ vs.. gibi.

Haber Scriptlerinin bazılarında otomatik oluyor bu, diğer siteler de ise manuel olarak yazılıyor. Genelde CS6 yani Photoshop kullanıyorlar.
 
B

Burak

#6
Görsellerin üzerine yazı yazılıyor genelde haber sitelerinde. Ekte gösterdim: POLİSE SODA SİPARİŞİ vs.. gibi.

Fotoğrafa iki defa baktım, bunu bir yerden hatırlıyorum dedim. Ben hazırladım bu görseli. Adobe Photoshop CC 2015 kullanıyorum. Yazı fontu da Gotham.
 
H

hkmtlgz

#9
Tema gerçekten çok hoş. Özellikle ücretsiz bir temaya göre. @jodd görsel düzenleme için canva.com u da deneyebilirsin. Sorduğun sorulara cevap alabileceğin işleri ücretsiz versiyonunda yapabilirsin.
 
Bize Katılın!

Bu sayfada şu an yalnızca sınırlı sayıda yorum görüyorsunuz. Aşağıdaki butona tıklayarak konunun tam haline erişebilirsiniz. Konuya Git