Yazılı İçerik Bitiyor mu ?

H

hkmtlgz

#1
Merhabalar arkadaşlar,

Bu konuda fikirleriniz neler ? Özellikle Adsense ayağında yazılı içeriğin artık sonu geliyor diyebilir miyiz ? Sırf bu tedirginlik nedeniyle elimdeki bir çok siteyi sattım. Podcast konusunu önemli buluyorum. Sizlerde durum nedir ?
 
R

RGB

#2
İnsanlar yazılı içerik okumaya üşenir hale geldi. Bence Video ön plana çıkacak. Podcast de güzel bir sistem ama Türkiye'de kullanımı az öncelik video olur diye düşünüyorum. Yazılı içerikten videoya geçenler kazanacak.
 
C

Cihan

#3
asla öyle bir durum yok! insanlar da merak ölmediği sürece yazılı içerik devri kapanmaz. ama bazı değişeme uğrar. Mesela daha fazla görsel eklemek gibi
 
I

ibrahimdurmus

#4
Yazılı İçerik Hiç Bir Zaman Bitmez! Yazılı içeriklere görsel eklemek daha önemli hale geldi. Hatta size şöyle söyleyeyim yazılı içeriğe olan ilgi günden günde gittikçe artıyor ve artmaya devam edecek.
 
H

hkmtlgz

#5
Bazı sektörler için sizlere katılıyorum ancak nasıl yapılır, nedir gibi konularda Youtube ipi göğüsleyecek gibi geliyor.
 
D

doguhansubasicom

#6
içerikleriniz de görsellik kullanın görsellerin içine başlık tarzı yazılar yazın benden ufak tüyo olsun yeni arkadaşlara :)
 
O

Omercandinc

#8
Uzun, detaylı bilgi alınmak istenen konularda yazılı içerik yavaş yavaş geriye düşünüyor. Özellikle eğlence, külttür sanat sektöründe bu oran çok daha yüksek seviyede video içeriklere kaydı.
 
E

ENESTALHABRAND

#9
İnsanların bir kısmı artık aradıkları her şeyi önce Youtube'da aratıyorlar. Bu insanların aksine, ben video izlemeyi sevmiyorum mesela. Ama insanların çoğu benim gibi değil maalesef. İnsanlar okumaya üşeniyor. Günde bir paragraf okumayan insanlar var.
 
S

superman

#10
sesli içerik okumaktan daha kolay olanı. İnsanlar okumak yerine dinlemeyi tercih etmeye başladıklarında google tamamen boyut değiştirecektir
 
Bize Katılın!

Bu sayfada şu an yalnızca sınırlı sayıda yorum görüyorsunuz. Aşağıdaki butona tıklayarak konunun tam haline erişebilirsiniz. Konuya Git