• Yeni Ticaret Puanı Özelliği: Ticaret Puanı vermek istediğiniz kişinin profilini ziyaret ederek "Ticaret Puanı" sekmesine tıklayıp ticaretinizin olumlu/olumsuz yorumunu yaparak kullanıcıyı değerlendirebilirsiniz.
  • XTurk üye grupları genel yetkileri güncellenmiştir. Okumak için tıklayınız.

Hediye kart deneyimim

Alınan Tepkiler
2
Xturk Puanı
18
Selm arkadaşlar, okul alışverişi için geçen hafta ticket gift kart verildi.uygulamaya kart numarasını yükledikten sonra nerede kullanabileceğime baktım. Yeni okula başlayacağı için çanta, beslenme çantası, ayakkabı, defter, boya ve yazı için ayrı ayrı kalem ve daha birçok şey lazım. Sonunda hepsiburada hediye çekine dönüştürüp orada kullandım. İhtiyacımız olan tüm ürünleri ordan aldık. Bizim için büyük kolaylık oldu.

Alınan Tepkiler
2
Xturk Puanı
18
işyerinden bize de vermişlerdi biz de carrefoursa’da kullandık. Ordan aldık bizde her şeyi. Bir de okula götürmesi için meyve ve süt aldık bol bol

Alınan Tepkiler
3
Xturk Puanı
18
Her iki türlü de olabilir. Bizim çocuk bu sene boy attığı için biz de ona ticket gift ile boyner’den eşofman takımı ve spor ayakkabı aldık.

Alınan Tepkiler
4
Xturk Puanı
18
Bizim kız unicorn desenli çanta istediği için biz bütün okul verişini toyzzshoptan yaptık. Beslenme çantası, kalemlik, boyama kalemi defter, kalem, silgi gibi malzemeler de var. Bizim kız da renkli desenli şeyleri sevdiği için tüm malzemeleri oradan aldık. Ticket gift kartın orada geçmesi de bizim için çok iyi oldu. Tek sefer de her şeyi almış olduk.

Alınan Tepkiler
2
Xturk Puanı
18
Bizim kız unicorn desenli çanta istediği için biz bütün okul verişini toyzzshoptan yaptık. Beslenme çantası, kalemlik, boyama kalemi defter, kalem, silgi gibi malzemeler de var. Bizim kız da renkli desenli şeyleri sevdiği için tüm malzemeleri oradan aldık. Ticket gift kartın orada geçmesi de bizim için çok iyi oldu. Tek sefer de her şeyi almış olduk.
Bu da iyi bir seçenekmiş. Ben hepsiburada’dan yaptım alışverişimi. Eğer orada geçtiğini bilseydim benim kız da muhakkak ordan isterdi.

Google ads alanı