• Yeni Ticaret Puanı Özelliği: Ticaret Puanı vermek istediğiniz kişinin profilini ziyaret ederek "Ticaret Puanı" sekmesine tıklayıp ticaretinizin olumlu/olumsuz yorumunu yaparak kullanıcıyı değerlendirebilirsiniz.
  • XTurk üye grupları genel yetkileri güncellenmiştir. Okumak için tıklayınız.

iyi bir laptop arıyorum

Alınan Tepkiler
1
Xturk Puanı
8
tasarım programları yüklemek için iyi bir bilgisayar arıyorum. aynı zamanda oyun oynamak için de. önerebileceğiniz bir bilgisayar var mı?

Alınan Tepkiler
2
Xturk Puanı
8
Fiyat ve performans olarak iyi bir ürün istiyorsan casper excalibur G870 ve G911 modellerine bakabilirsin. istediğin özellikleri sana sunacaktır diye düşünüyorum. tabi ram ve depolama alanı da çok önemli ki bu ürünler bu konuda da iyi bence. bende excalibur G870 var. hala çok iyi çalışıyor ve oyunlarda hiç sonma olmuyor. çözünürlüğü iyi.

Alınan Tepkiler
1
Xturk Puanı
8
laptop olarak güzeller bir deneyebilirsin. oyun bilgisayarları programları kaldırma konusunda çok iyi oluyor. bizim var memnunuz. şimdi eşime tabletini aldım. modeli casper via L50ydi.

Alınan Tepkiler
2
Xturk Puanı
8
Fiyat ve performans olarak iyi bir ürün istiyorsan casper excalibur G870 ve G911 modellerine bakabilirsin. istediğin özellikleri sana sunacaktır diye düşünüyorum. tabi ram ve depolama alanı da çok önemli ki bu ürünler bu konuda da iyi bence. bende excalibur G870 var. hala çok iyi çalışıyor ve oyunlarda hiç sonma olmuyor. çözünürlüğü iyi.
bunda bütçe de önemli. bütçen sınırlıysa bu bilgisayarlar fiyat performans olarak aradığın ürün. ama bütçe sınırın yoksa başka en iyilere de bakabilirsin. bence şu an tamamen bütçeye bağlı.

Google ads alanı