• Yeni Ticaret Puanı Özelliği: Ticaret Puanı vermek istediğiniz kişinin profilini ziyaret ederek "Ticaret Puanı" sekmesine tıklayıp ticaretinizin olumlu/olumsuz yorumunu yaparak kullanıcıyı değerlendirebilirsiniz.
  • XTurk üye grupları genel yetkileri güncellenmiştir. Okumak için tıklayınız.

Sfero Döküm Nedir?

Alınan Tepkiler
0
Xturk Puanı
16
Sfero Döküm Kullanım Alanları Nelerdir?
Pres makinaların yapımında
Mardanelerin yapılmasında
Kırıcı gövdelerde
Alümin ergitme potalarında
Kurşun ergitme potalarında
Rafinelerde
Pompa üretiminde
Kurutma silindirlerinde
Plastik karıştırıcılarda
Günlük hayatta doğalgaz borularında
Akslar
Makine takımlarında
Hidrolik preslerde
Su nakil işlemlerinde ( boru görevi )
Akaryakıt dağıtım işlemlerinde
Krank millerinde ( otomotiv sektöründe )
Yatak kapakları
Tekerlek iç aksamı
Hayatın her anında aktif olarak tercih edilen malzemelerin başında yer almaktadır. Yukarıda yer alan kullanım alanları sadece birkaçı olarak geçmektedir. Tarım sektöründe de tercih edilen fabrikaların üretim esnasında kullandığı malzemelerin başında yer almaktadır.

Sfero dökümün alaşımında, magnezyum ve karbon kullanılmaktadır. Yüksek ısılara dayanıklı olma özelliği ile tercih edilen bir madde haline getirmektedir. Üretime konu olan tüm malzemelerde doğru malzemelerin tercihi önemlidir. Üretim firmalar maddi ve manevi çok sayıda avantajlar sağlamaktadır. Zaman ve kazanç yapılarındaki olumlu geri dönüşler, firmaların taleplerini oluşturmaktadır.

Esneklik ihtiyacı olunmaması durumunda, sfero dökümlerin tercih edilmesi doğru olacaktır. Üst seviye işlenebilir olması, sağlamış olduğu avantajların arasında yer almaktadır. Yüksek seviyede basma direncinin olması da önemlidir.

Kaynak: https://somutbilgi.com/sfero-dokum-nedir/

Google ads alanı