ibrahimdurmus TC Onaylı Üye TÜCCAR SMS Onaylı Üye Katılım 20 Mar 2020 Mesajlar 742 Alınan Tepkiler 243 Xturk Puanı 43 Konum Karaman Web sitesi meraykuruyemis.com.tr 21 Mar 2020 #1 Yandex'in Google News gibi bir hizmeti vardı, ismini hatırlamıyorum. Aranızda bilen var mı, Google News'den faydalı mı sizce?
Yandex'in Google News gibi bir hizmeti vardı, ismini hatırlamıyorum. Aranızda bilen var mı, Google News'den faydalı mı sizce?
f4t1hcakir Katılım 20 Mar 2020 Mesajlar 15 Alınan Tepkiler 4 Xturk Puanı 3 Yaş 25 21 Mar 2020 #2 Условия использования сервиса «Новости в Дзене» | 1. Общие положения. yandex.com.tr Linki inceleyebilirsiniz bunu buldum google’de
Условия использования сервиса «Новости в Дзене» | 1. Общие положения. yandex.com.tr Linki inceleyebilirsiniz bunu buldum google’de
ibrahimdurmus TC Onaylı Üye TÜCCAR SMS Onaylı Üye Katılım 20 Mar 2020 Mesajlar 742 Alınan Tepkiler 243 Xturk Puanı 43 Konum Karaman Web sitesi meraykuruyemis.com.tr 21 Mar 2020 #3 f4t1hcakir' Alıntı: Условия использования сервиса «Новости в Дзене» | 1. Общие положения. yandex.com.tr Linki inceleyebilirsiniz bunu buldum google’de Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler, kapali kutu gibi bir sey bulmak cok zor
f4t1hcakir' Alıntı: Условия использования сервиса «Новости в Дзене» | 1. Общие положения. yandex.com.tr Linki inceleyebilirsiniz bunu buldum google’de Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler, kapali kutu gibi bir sey bulmak cok zor