Red Dead Redemption 2 PC alınır mı? (BÜYÜK İNDİRİMDE)

V

volkan

#1


Selam dostlar, sabırsızlıkla Red Dead Redemption 2'nin PC platformuna gelmesini bekliyordum ve sonunda tabi geldi :)

Daha önce hiç fiyatına bakmamıştım ama şimdi Korona muhabbetinden evde çalışma sistemine geçtik ofisçe. Evde sıkılınca geceleri oynamak için steam'den geçmişte aldığım oyunları indirdim bazıları sardı ama sıkmaya başladı (oyunlardan çabuk sıkılırım :mad:) adresinde güzel bir kampanya gördüm.



239TL'den başlıyor ve 3 farklı paketi var. 269TL'ye kadar çıkıyor fiyat.

Açıkcası 449TL'den 269TL'ye inen Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition paketi bana uygun geldi.

Ama aklıma takılan bir soru var... Bir arkadaşımdan aldığım duyuma göre bu indirim Korona'dan dolayıymış ve Korona'dan dolayı daha çok indirimler olacakmış. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Sonraki indirim daha fazla mı olur? Onu beklememe gerek var mı?

Bir de forumda RDR 2'si olan var mı? Belki geceleri beraber oynayabiliriz :) Oyun ofiste vardı ofisteki PS4 'de arada sırada oynuyordum ama evde PC'de olmadığı için denemek istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar şimdiden teşekkürler :)
 
M

Muhammet

#2
Hikayesi oynanışı mükemmel bir oyun bir ara twitch de yayınlarını full izliyordum aşırı zevk veriyor oyun pc kaldırmadığı için çok haşır neşir olamadık beyefendiyle :)
 
I

ibrahimdurmus

#3
PC'm kaldırsa alacağım ilk oyun taa kendisidir. Gerçekten çok zevkli bir oyun, parasını kuruşu kuruşuna hakaettiğini düşünüyorum.
 
T

turker

#4
Red Dead Redemption çok iyi oyun :) playstation daki gibi pc formatı zevk verirmi bilmem denemek lazım
 
V

volkan

#5
Beklemedeyim. PC ve PS4 farkını paylaşırım ileri zamanlarda :)

 
Bize Katılın!

Bu sayfada şu an yalnızca sınırlı sayıda yorum görüyorsunuz. Aşağıdaki butona tıklayarak konunun tam haline erişebilirsiniz. Konuya Git