• Yeni Ticaret Puanı Özelliği: Ticaret Puanı vermek istediğiniz kişinin profilini ziyaret ederek "Ticaret Puanı" sekmesine tıklayıp ticaretinizin olumlu/olumsuz yorumunu yaparak kullanıcıyı değerlendirebilirsiniz.
  • XTurk üye grupları genel yetkileri güncellenmiştir. Okumak için tıklayınız.

TİCARET %100 Orijinal Parfümler Yarı Fiyatına Ücretsiz Kargo

orjinalparfum

TC Onaylı Üye
Yeni Üye
TÜCCAR
SMS Onaylı Üye
Katılım
14 Tem 2020
Mesajlar
1
Alınan Tepkiler
0
Xturk Puanı
1
Yaş
35
Merhaba Arkadaşlar,

Daha önce ucuz parfüm satışları yapardım ve binlerce satış yaptım ve ucuz parfüm satışları konusunu forumdan bir arkadaşa devir ettim. Ama bu satış konusu %100 Orijinal parfümler için açıyorum. Minimum stok ile devam edeceğiz.

Orijinal olduğunu lot numaraları yani batch code üzerinden sorgulayabilir güvenilirlik konusunda hiçbir şüpheniz olmasın.

Tüm Parfüm Çeşitleri İçin : https://orjinalparfum.shopinext.com/

Alıcı Yorumları:


Hocamdan bir adet tom ford aldım kesinlikle orijinal tavsiye ederim memnun kaldım
Parfümüm dün gelmişti. Fotoğrafını çekmeden üstündeki etiketi sökmüştüm, o yüzden sökülü görünüyor yoksa sıkıntısız
Parfüm bugün elime ulaştı. Bundan önce aldığım parfümler için pişman oldum diyebilirim. Çok teşekkür ederim. Kesinlikle almanızı tavsiye ederim.
Bugün parfüm elime geçti. Öğlen dışarı çıkmadan önce sıktım. Eve geldim üstümü değiştirdim ama tenimdeki kokusu hâlâ gitmedi. Kalıcılığı ve koku mesafesi gayet iyi. Kokusunu da beğendim. Tavsiye ederim
Ürünler elime ulaştı, daha önce mağazadan aldığım parfüm ile birebir kokusu şişesi paketi aynı. Özenli paketleme içinde ayrıca teşekkürler. İyi satışlar.
7 Adet Parfüm Siparişi Verdim, Tek Kargo'da Ulaştılar Elime. Gayyet Güzel Bir Şekilde Paketlenmişti, Herhangi Bir Sorun Yaşamadım Ürünler'de. Çok Kaliteli Ve Güzel Kokular, Kesinlikle Alacak Arkadaşlar'a Tavsiyemdir Şüphe Duymadan Tedirgin Olmadan Sipariş Edebilirler. İlk Görüş ve İlk Deneyimime Göre Kokular Kalıcı + Orjinaldir. Hocama Teşekkür Eder Bol Kazançlar Dilerim..









 

Mert 

Havagi
Yönetici
Kurucu Üye
TC Onaylı Üye
TÜCCAR
Katılım
17 Mar 2020
Mesajlar
121
Alınan Tepkiler
49
Xturk Puanı
28
Konum
localhost
Web sitesi
www.mertakbas.com.tr
Merhaba, hoş geldiniz. İlk mesajınız hayırlı olsun. Referans arkadaşları forumdan tanıyamadım, önceki konuyu hesapla beraber mi devrettiniz ?
 
Google ads alanı