- Alınan Tepkiler
- 119
- Xturk Puanı
- 43
- Web sitesi
- www.eticaretteyim.com
alinir.host alan adi icin de alinabilir mi?
alinir.host alan adi icin de alinabilir mi?
Hiç bir şey olmaz, botlar istediğini yap bir şey demez. Yeter ki telif vs olmasın.İbrahim hocam şimdi diyelim jannah temasını kurup onay aldık, şuan jannah temasını yükledim dediklerinizi yapıyorum son kontrol için müsadenizlede size göndermek istiyorum onaya göndermeden önce.
Ben bu siteyi daha sonradan pintereset sitesi yapacağım, pin to pin değil tek domain günlük 3-5 arası paylaşım yapıcam ama sadece resim olacak resim için makale üretibilecek yeteneğim yok şimdilik. Peki adsense den onay alınca bu siteyi görüp haber sitesi olarak onay aldı hop napyon sen der mi? adsense botları telif ve şikayet harici botları siteleri geziyor mu? ve gezse problem olur mu.
Şikayet olmadığı sürece sorun olmaz.Telif demişken açıklıkta getirmek istiyorum, paylaşacağım fotoğrafların hepsinin altında CC0 license yazıyor.
Tamamdır, çok teşekkürler, ayrıca ben forumda paylaşılan haber sitesinden alıcam haberleri, bu şekilde onay alabilirmiyim? düşünceniz nedir.Hiç bir şey olmaz, botlar istediğini yap bir şey demez. Yeter ki telif vs olmasın.
Kopya içerikten red alırsın, makalelerin özgün olmalı.Tamamdır, çok teşekkürler, ayrıca ben forumda paylaşılan haber sitesinden alıcam haberleri, bu şekilde onay alabilirmiyim? düşünceniz nedir.
Lütfen kelimeleri doğru yazalım, teşekkür ederim. Demo ayarları temanızın ayar bölümünde yer alıyor.hocam emine salık çok guzel bir aylasım olmus bende kulayorum ama demo bilmiyorum