• Yeni Ticaret Puanı Özelliği: Ticaret Puanı vermek istediğiniz kişinin profilini ziyaret ederek "Ticaret Puanı" sekmesine tıklayıp ticaretinizin olumlu/olumsuz yorumunu yaparak kullanıcıyı değerlendirebilirsiniz.
  • XTurk üye grupları genel yetkileri güncellenmiştir. Okumak için tıklayınız.

bilgisayar sorunu ve çözümü

Katılım
13 Eyl 2021
Mesajlar
66
Alınan Tepkiler
0
Xturk Puanı
6
Yaş
36
6 ay önce bilgisayar almıştım kendime Gulf Sigorta ile de sigorta yaptırdım. Bir sorun oluştu bilgisayarda ve gidip sigortam vasıtasıyla yaptırmak istedim. Gulf Sigorta yı aradım sağolsunlar direk yardımcı oldular ve beni mağdur etmediler. Tüm süreçte de arayıp bilgilendirdiler. Bir sigorta şirketinin bu kadar sorumlu ve sigortasının arkasında duracağını görmedim. Haklı olunca direk ilgileniyorlar :)
 
Son düzenleme:
Katılım
13 Eyl 2021
Mesajlar
79
Alınan Tepkiler
0
Xturk Puanı
6
evet bende deneyimledim gulf sigortadan geçen sene de hizmet alıyordum telfonum için. sonra telefonum calındı arabada, bi yandan karakola bi yandna sigortaya bildirdim hemen ilgilendiler benden kanıtvari bir şeyler istediler derken kamera kayıtlarını bulduk. calan kişiyi de bulduk tabi ama cokktan satımıs parasını da bi güzel yemişti sonra tüm evrakları vs toplayp sigortaya sununca karar benim lehime cıktı karşıladılar. baştannn sonna kadar hep ilgilendiler süreci takip ettiler
 
Google ads alanı