• Yeni Ticaret Puanı Özelliği: Ticaret Puanı vermek istediğiniz kişinin profilini ziyaret ederek "Ticaret Puanı" sekmesine tıklayıp ticaretinizin olumlu/olumsuz yorumunu yaparak kullanıcıyı değerlendirebilirsiniz.
  • XTurk üye grupları genel yetkileri güncellenmiştir. Okumak için tıklayınız.

Bina ilaçlama Şirketi Cömert İlaçlama

Katılım
16 Nis 2020
Mesajlar
1,072
Alınan Tepkiler
2
Xturk Puanı
38
Yaş
37
Bina ilaçlama Şirketi Cömert İlaçlama

Bina ilaçlama Şirketi Cömert İlaçlama binalarınızı ilaçlayarak virüs, bakteri ve haşerelerden sizi kurtarmaktadır. Firmamız ilaçlama konusunda pek çok farklı firma ile çalışmış ve bu alanda uzmanlığı olan bir firmadır. Geçmişten günümüze profesyonel bir anlayış çerçevesinde hizmet sunan firmamız sizlere benzersiz bir hizmet deneyimi sunmak için vardır. Zamanında hizmet anlayışı ile çalışan cömert ilaçlama her zaman en kaliteli hizmeti müşterilerine ulaştırmak için çalışır. Comertilaclama.com adresi üzerinden hemen bizimle irtibat kurarak bu özel hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak ve aklınıza takılan tüm soruları sormak için web sitemizde yer alan whatsapp iletişim hattımız üzerinden aklınıza takılan tüm soruları bize iletebilirsiniz.

https://comertilaclama.com/hizmet/bina-ilaclama/
 

donanma44

TC Onaylı Üye
Yeni Üye
TÜCCAR
SMS Onaylı Üye
Katılım
4 Nis 2020
Mesajlar
42
Alınan Tepkiler
5
Xturk Puanı
8
Konum
İstanbul
Web sitesi
mystilhome.com
Sakarya Bina ilaçlama Şirketleri arasında yer alan Cömert İlaçlama Dezenfeksiyon firması çalışmalarına Korona önlemlerini de alarak son gaz devem etmektedir.
Her türlü hizmet, görüş, öneri ve fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Telefon
0264 211 3203

Gsm
0554 4424051
 
Google ads alanı