• Yeni Ticaret Puanı Özelliği: Ticaret Puanı vermek istediğiniz kişinin profilini ziyaret ederek "Ticaret Puanı" sekmesine tıklayıp ticaretinizin olumlu/olumsuz yorumunu yaparak kullanıcıyı değerlendirebilirsiniz.
  • XTurk üye grupları genel yetkileri güncellenmiştir. Okumak için tıklayınız.

Çizili Tarihin Rengi: Mavi Çini

Hattushil

TC Onaylı Üye
Yeni Üye
TÜCCAR
Katılım
10 Nis 2020
Mesajlar
1
Alınan Tepkiler
0
Xturk Puanı
1
Yaş
44

15 yıla aşkın tecrübelerimize dayanarak, alanlarında uzman ekibimiz sayesinde Türkiye’nin her bir noktasına kişiye özel tasarımlar ile perakende satışlarımız devam etmektedir. Sipariş alındıktan sonra hazırlama ve kargolama esnasında müşterilerimiz ile birebir iletişim kurularak ortaya çıkabilecek problemleri en alt seviyeye indiriyoruz. Tasarladığımız ürünler 1. kalite el işçiliği olmakla beraber üst düzey kaliteden oluşan malzemeler ile üretilmiştir. Satışlarımızda, müşterilerimizin bütçelerine göre tutar listesi çıkarılarak her müşterimize uygun hizmetler gerçekleştirmekteyiz. Ayrıca en özel günlerinizde nişan ve düğün organizasyonlarınızda masa süslemeleri, nişan tepsileri ve nişan hatıraları gibi hizmetlerimizi de siz değerli müşterilerimize sunmaktayız. Peki hizmetlerimiz neler? Gelin bunu birlikte inceleyelim.

HİZMETLERİMİZ
Çini (Hediyelik Eşyalar): Özel günlerinizi neden özel hediyelerle süslemeyesiniz ki. Ülkemizin her yerine kargoladığımız kişiye özel tasarımlar ile siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.

Cam Mozaik: Zevkinize uygun renk ve tasarımlar ile tüm ülkeye hızlı bir şekilde teslimat gerçekleştirmekteyiz. Aynı zamanda tasarladığımız abajurlar ile odanıza, salonunuza veya mutfağınıza hayalinizde bulunan aydınlatmaları ufaktan yaratabilme fırsatı tanıyoruz.

Nişan ve Düğün Organizasyonları: Nikah masası, kına gecesi, nikah tepsileri, nişan hatıraları ve aklınıza gelebilecek bir çok hizmetimiz ile müşterilerimizin memnuniyetini en üst düzeye çıkarmayı ilk hedefimiz olarak belirlemekteyiz.


Müşteri temsilcimiz ile birebir irtibat kurarak daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz. Verdiğiniz siparişlerde ürünün tasarımından kargolanmasına kadar sizinle iletişim halinde bulunarak oluşabilecek problemlere engel olmaktayız.
 
Google ads alanı