• Yeni Ticaret Puanı Özelliği: Ticaret Puanı vermek istediğiniz kişinin profilini ziyaret ederek "Ticaret Puanı" sekmesine tıklayıp ticaretinizin olumlu/olumsuz yorumunu yaparak kullanıcıyı değerlendirebilirsiniz.
  • XTurk üye grupları genel yetkileri güncellenmiştir. Okumak için tıklayınız.

Dimilancer - Freelancer Topluluğu

Katılım
20 Nis 2021
Mesajlar
3
Alınan Tepkiler
0
Xturk Puanı
1
Yaş
26
Konum
amasya
Web sitesi
dimilancer.com


Dimilancer - Freelancer Topluluğu
Dimilancer freelance iş yapan kişiler ve şirketler ile iş yaptırmak isteyen kişileri buluşturan komisyonsuz bir freelancer sitesidir. Kategorilere uygun iş ilanlarınızı ücretsiz yayımlayabilir ve/veya yayımlanan ilanlardan dimilancer platformuna ek ücret ödemeden satın alabilirsiniz. Dimilancer 20.04.2021 tarihinde açılan ve tamamen komisyonsuz satış üzerine freelancer ve müşterileri buluşturan ücretsiz bir platformdur. Dimilancer Freelancer Topluluğu sitesine katılmak ve ilan yayınlamak tamamen ücretsizdir. Bu web sitesine şirketler dahil olmak üzere iş ilanlarını yayınlayabilirler.

İşlerinizi Freelancer Arkadaşlarımıza Bırakın, Zamandan Tasarruf Edin!
Tüm grafik, web, editörlük, asistanlık, danışmanlık, yazarlık, yazılım v.b. işlerinizi www.dimilancer.com web sitesinde ilanları bulunan alanlarında uzman arkadaşlarımıza/işletmelere bırakın zamandan tasarruf etmenin keyfini çıkarın.

dimiblog nedir?
Dimiblog, dimilancer sitesinin alt etki alan adıdır. Bu blog da genel konular paylaşılmaktadır. Dimiblog şuanda geliştirilme aşamasındadır ve geliştirildiğinde dimiblog'a yazmak isteyen kişiler de kendi makalelerini ekleyebilecek.

Dimilancer - Freelancer Topluluğu

dimiblog - freelancer bloğu
 
Google ads alanı