jodd JODD HABER TC Onaylı Üye TÜCCAR SMS Onaylı Üye Katılım 20 Mar 2020 Mesajlar 341 Alınan Tepkiler 120 Xturk Puanı 43 Web sitesi jodd.net 12 May 2020 #11 İlhan' Alıntı: iki kere eklettim ikisinde de silindi sonra cevap veren yok tabi... Genişletmek için tıkla ... Benim linki birileri eklemişti, halen duruyor fakat webmaster tools'ta geçen hafta gelmişti, bu hafta görünmüyor. Google kaldırmış o linki.
İlhan' Alıntı: iki kere eklettim ikisinde de silindi sonra cevap veren yok tabi... Genişletmek için tıkla ... Benim linki birileri eklemişti, halen duruyor fakat webmaster tools'ta geçen hafta gelmişti, bu hafta görünmüyor. Google kaldırmış o linki.
İlhan TC Onaylı Üye TÜCCAR Katılım 20 Mar 2020 Mesajlar 14 Alınan Tepkiler 9 Xturk Puanı 3 Yaş 37 12 May 2020 #12 jodd' Alıntı: Benim linki birileri eklemişti, halen duruyor fakat webmaster tools'ta geçen hafta gelmişti, bu hafta görünmüyor. Google kaldırmış o linki. Genişletmek için tıkla ... Ahrefs raporlarına bakmak lazım search console çok geç cevaplar veriyor cünkü
jodd' Alıntı: Benim linki birileri eklemişti, halen duruyor fakat webmaster tools'ta geçen hafta gelmişti, bu hafta görünmüyor. Google kaldırmış o linki. Genişletmek için tıkla ... Ahrefs raporlarına bakmak lazım search console çok geç cevaplar veriyor cünkü
jodd JODD HABER TC Onaylı Üye TÜCCAR SMS Onaylı Üye Katılım 20 Mar 2020 Mesajlar 341 Alınan Tepkiler 120 Xturk Puanı 43 Web sitesi jodd.net 12 May 2020 #13 İlhan' Alıntı: Ahrefs raporlarına bakmak lazım search console çok geç cevaplar veriyor cünkü Genişletmek için tıkla ... Açıkçası ahrefs'i bugüne kadar hiç kullanmadım.
İlhan' Alıntı: Ahrefs raporlarına bakmak lazım search console çok geç cevaplar veriyor cünkü Genişletmek için tıkla ... Açıkçası ahrefs'i bugüne kadar hiç kullanmadım.