• Yeni Ticaret Puanı Özelliği: Ticaret Puanı vermek istediğiniz kişinin profilini ziyaret ederek "Ticaret Puanı" sekmesine tıklayıp ticaretinizin olumlu/olumsuz yorumunu yaparak kullanıcıyı değerlendirebilirsiniz.
  • XTurk üye grupları genel yetkileri güncellenmiştir. Okumak için tıklayınız.

eskiden indirim kampanya siteleri vardı

Alınan Tepkiler
2
Xturk Puanı
18
eskiden siteler vardı ne güzel ya indirim kodu kampanya falan veren kovalardık onları kullanırdık :))

Alınan Tepkiler
2
Xturk Puanı
18
aa bu neymiş ya biraz bakındım da ciddi güzel indirimleri kampanyaları var

Alınan Tepkiler
2
Xturk Puanı
18
tamamdır hocam çok teşkürler 🙏 şimdi inceliyorum indirdim uygulamasını bide bu attığın kampanya nasıl oluyor?

Alınan Tepkiler
2
Xturk Puanı
18
tamamdır hocam çok basit, Hayat Pay’a kaydoluyorsun sonrasında hayat pay dijital Kartınla yaptığın harcamalarda (market, restoran, kafe, akaryakıt ve eczane harcamaları) %10 nakit para ve hayatpara iade tutarı otomatik olarak Hayat Pay cüzdanına geliyor.

Alınan Tepkiler
2
Xturk Puanı
18
bu kampanya da nakit iade veriyor sanırım hocam baksana bi https://hayatpay.com.tr/kampanya/hayat-pay-kasim-kampanyasi hayat pay dijital Kartınla yaptığın Trendyol ve Hepsiburada alışverişlerinde geçerliymiş senin attığın kampanya ile birlikte 400tl ye kadar iade alınabilir :D yalnız bunda yemek, market ve restoran harcamaları dışındaki harcamalar geçerli.

Google ads alanı