• Yeni Ticaret Puanı Özelliği: Ticaret Puanı vermek istediğiniz kişinin profilini ziyaret ederek "Ticaret Puanı" sekmesine tıklayıp ticaretinizin olumlu/olumsuz yorumunu yaparak kullanıcıyı değerlendirebilirsiniz.
  • XTurk üye grupları genel yetkileri güncellenmiştir. Okumak için tıklayınız.

Google'da bir adet sitemin indexleri günden güne siliniyor :)

vip 

WordPress Developer
Moderatör
TC Onaylı Üye
TÜCCAR
Katılım
20 Mar 2020
Mesajlar
317
Alınan Tepkiler
109
Xturk Puanı
43
Konum
Mars
Kıyıda köşede beklettiğim bir alan adı vardı, siteyi 1 ay önce aktif ettim içerikleri girdim, console ekledim ilk etapta 3 sayda indexi almasına rağmen bugün 1 buçuk sayfa indexe kadar gerilemiş. 90 küsür özgün içeriği vardır, görseller ve içeriklerin hepsi özgün. Console a baktığımda herhangi bir kapsam hatası vb gözükmemekte. Bu konuda fikir ve düzelmesi için önerileriniz varsa yorum yazmanızı isterim.

Ek olarak şunu da belirteyim. Artık Facebook SEO analiz grubuna konu açmak yerine xTurk e konu açılırsa hem xTurk'e gelen organik tıklama artar hem de Hizmet veren arkadaşlarımız daha fazla müşteriye ulaşabilir. İyi xTurk'lenmeler <3
 

ibrahimdurmus 

Kurucu Üye
TC Onaylı Üye
TÜCCAR
SMS Onaylı Üye
Katılım
20 Mar 2020
Mesajlar
742
Alınan Tepkiler
243
Xturk Puanı
43
Konum
Karaman
Web sitesi
meraykuruyemis.com.tr
Search Console üzerinden manuel dizine ekleme isteği gönderdiysen, çok kararlı olmuyor indexler. Ondan olabilir, biraz bekle düzelmez ise aksiyon alırsın.
 
  • Like
Tepkiler: vip
Google ads alanı