- Alınan Tepkiler
- 68
- Xturk Puanı
- 28
- Web sitesi
- www.berkayaglar.com.tr
Valla bende güzel hostingi önerebilirim. Bende uzun süredir tüm web sitelerim için güzel hostingi kullanıyorum.
Ne gibi bir sorun yaşadınız?Şahsi tecrübemle söylüyorum. Kurumsal firmadan vazgeçmeyin güzelhosting de kaliteli bir firmadır ayrıca turhost da iyi bir firmadır ve bu sektörün en'lerindedirler.
Hala limitli trafik veren hosting mi kaldı. Ayrıca mobil siteleri bile beş para etmez. Kimi duyduysam direk güzel hosting diyor ikinci sene ooo çok zam yaptılar diyerek ağlıyor. Onu geçtim destek alamıyorlar yada siteleri aşırı derecede yavaş çalışıyor.neden böyle söylediniz?
Ben turhost kullanıyorum bugüne kadar sorun yaşamadım yaklaşık 2 yıldır.Ne gibi bir sorun yaşadınız?
Sizin tavsiyeleriniz nedir?Hala limitli trafik veren hosting mi kaldı. Ayrıca mobil siteleri bile beş para etmez. Kimi duyduysam direk güzel hosting diyor ikinci sene ooo çok zam yaptılar diyerek ağlıyor. Onu geçtim destek alamıyorlar yada siteleri aşırı derecede yavaş çalışıyor.
tamamdır, teşekkürlerİhtiyaca yönelik piyasada odeaweb hostixo alastyr gibi pek çok alternatif var.
Şişede durdugu gibi durmuyor 1 diye başlıyorsun sonra brakamıyorsun güzelnette öyle bişi tavsiye etmiyorum ben özel olansseyler bize kalsın siz diğerlerine gidinGüzel hosting hayranlığını çözemiyorum.