Benden sekip MonoWar'a gitmiş Kazanan herkesi tebrik ediyorum. Çekilişi düzenleyen gönlü zengin arkadaşa teşekkür ediyorum.
Merhabalar,@Serdar SEZEN Hocam neredeyse 1 hafta olacak hala ses yok. Dmden cevap ta alamadım aynı şekilde arkadaşta bekliyor @Murat. Bir diğer meselede yazılımı veremeyeceğinizi kendi hostunuzda saklayacağınızı söylediniz onada bi açıklık getirmenizi bekliyoruz?
Onada tamam dedik fakat dönüş olmadı dns leri yönlendirdik site hit kaybediyor kaç gündür öyle bekliyoruz ?Merhabalar,
haber yazılımlarında hiçbir firma yazılımı vermez ve kendi host firmasında saklar.
En yakın zamanda sorununuz çözülür. @Serdar SEZENOnada tamam dedik fakat dönüş olmadı dns leri yönlendirdik site hit kaybediyor kaç gündür öyle bekliyoruz ?
videoyu izlerken aklıma Rahmetli Erkan Yolaç geldiHaber yazılımı çekiliş sonuçları belli oldu.
Çekiliş hakkında canlı yayın yapacaktık fakat netimdeki aksaklıklar nedeniyle video çekme gereği duydum.
Gün içinde net sürekli kötü olduğu için her ihtimale karşı bir video kaydı aldım. Yayın olmayınca gelen talepler doğrultusunda video yayınlamaya karar verdim.
Kazanan kişiler: @ManowaR @Bilaltelli @supermario @DigitalMarketer @Murat
Kazananlar domain adreslerini özel mesaj yoluyla belirtmeleri gerekli.
Alan adı verildikten sonra kurulum ve lisans işlemleri de ücretsiz yapılacaktır.
Kazananları cani gönülden tebrik ederim.
Katılanlara da ayrıca teşekkür ederim.
Bu yorumun kişisel ve kurumsal güvenimi zedeleyecek bir yorumdur. Bu yorumu okuyan kişi hakkımda "uçup gitmiş" adam düşüncesine sevk etmektedir.@Serdar SEZEN Hocam neredeyse 1 hafta olacak hala ses yok. Dmden cevap ta alamadım aynı şekilde arkadaşta bekliyor @Murat. Bir diğer meselede yazılımı veremeyeceğinizi kendi hostunuzda saklayacağınızı söylediniz onada bi açıklık getirmenizi bekliyoruz?
Ayrıca burada ona da tamam dedik demişsin. Piyasa hakkında bilgilen diye paylaşıyorum.Onada tamam dedik fakat dönüş olmadı dns leri yönlendirdik site hit kaybediyor kaç gündür öyle bekliyoruz ?