• Yeni Ticaret Puanı Özelliği: Ticaret Puanı vermek istediğiniz kişinin profilini ziyaret ederek "Ticaret Puanı" sekmesine tıklayıp ticaretinizin olumlu/olumsuz yorumunu yaparak kullanıcıyı değerlendirebilirsiniz.
  • XTurk üye grupları genel yetkileri güncellenmiştir. Okumak için tıklayınız.

İnternet Sitesi Giriş Problemleri Aşma

Katılım
17 Kas 2020
Mesajlar
65
Alınan Tepkiler
0
Xturk Puanı
6
Yaş
33
Spor kapandı mı sorusu bilhassa siteye getirilen ulaşım engellerinin sıklaşması neticesi sıklık ile sorulan bir soru haline gelmiştir. Kaçak haber firması kurulduğu ilk günden bu yana hizmetlerine aktif olarak devam eden ve muhakkak bir kesinti yaşamayan bir grup olarak çalışır. Çeşitli meşru ve hukuki nedenler gerekçe gösterilerek Betmod getirilen bu ulaşım engelleri sebebi ile daimi olarak internet sitesi giriş linkini değiştirmek mecburiyetinde kalan canlı haber firmayı, bu noktada üyeleri ile olan ilişkisini katiyen kesmemektedir.

Spor internet sitesi giriş problemleri yukarıda da bahsedildiği üzere sitenin internet sitesi giriş linkinin değişmesi neticesi meydana gelen bir problem olabildiği gibi, aynı zamane müşterilerin kendi internet sağlayıcılarından ya da aygıtlarından kaynaklanan bir problem olarak da meydana çıkabilir. Bu ve aynısı problemlerde müşteriler kendilerine ait olabilecek problemleri çözdükten ileride, problem hala devam ediyorsa site ile iletişime geçmelidirler. Hem de Betmod giriş internette hizmet sağlıyor gibi görünüp değişik sitelere yönlendirme yapan platformlar var. Halbuki sayfalarımıza göz attığınız takdirde basitçe canlı haber sitesine ulaşım sağlayabilmeniz uğruna linkleri bulabilirsiniz. Gerek bu araştırmanın üzerine lüzumsa ana sayfamızda giriş butonları bulunmakta. Bu giriş butonları sizi direkt olarak canlı haber sitesine yönlendiriyor. Böylece yeniden problemsiz olarak hizmeti alabiliyorsunuz.
 
Google ads alanı