• Yeni Ticaret Puanı Özelliği: Ticaret Puanı vermek istediğiniz kişinin profilini ziyaret ederek "Ticaret Puanı" sekmesine tıklayıp ticaretinizin olumlu/olumsuz yorumunu yaparak kullanıcıyı değerlendirebilirsiniz.
  • XTurk üye grupları genel yetkileri güncellenmiştir. Okumak için tıklayınız.

Mobil Ödeme Bozdurma

Katılım
24 Mar 2021
Mesajlar
878
Alınan Tepkiler
0
Xturk Puanı
16
Yaş
39
GSM operatörleri üzerinden nakit gelir elde etmek ister misiniz? Mobil bozum siteleri bu konuda sizlere gereken desteği verebiliyor.
Mobil ödeme bozdurma hizmetleri GSM operatörleri üzerinden verilir. İnternet üzerinden güvenli alışverişin yeni yolu mobil ödeme hizmetlerinden yararlanmak için bu uygulamayı aktif hale getirmeniz gerekir. GSM operatörlerinin müşteri temsilcileriyle görüşerek bu hizmeti aktif olarak kullanabilirsiniz.
Mobil ödeme günümüzde bir çok internet adresinde kullanılmaktadır. Mobil ödeme hizmetleri sayesinde hem alışveriş yapabilir hem de nakit paranızı banka hesabına aktarabilirsiniz. Mobil ödeme hizmetleri belirli komisyon oranları üzerinden verilir. Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom kullanıcıları, faturalı ya da faturasız hatları üzerinden nakit para elde edebilir.
Mobil Ödeme Bozdurma Nasıl Yapılır?
Mobil ödeme bozdurma, hizmetleri belirli bir şifre üzerinden gerçekleştirilir. Taleplerinizi ilettikten sonra telefonlarınıza bir şifre gelecektir. Bu şifreyi sisteme girdiğiniz zaman otomatik onay verilir ve paranızı alabilirsiniz. Mobil ödeme internet üzerinde güvenilir alışveriş seçeneğini sizlere sunuyor.
Mobil Ödemede Limit Bulunuyor mu?
GSM Firmaları mobil ödemelerde mağduriyetlerin önüne geçmek için belirli limitler koymuştur. İlk kez mobil ödeme kullanacak kişiler için limit 150 TL olarak belirlenmiştir. Hattınıza ait ödeme limitlerini arttırabilir, düşürebilir ya da kapatabilirsiniz.
Mobil Ödeme Limit Arttırma
Turkcell, Vodafone ve Turk Telekom üzerinden mobil harcama limitlerini arttırmak isterseniz müşteri temsilcileri ile iletişime geçebilirsiniz. Gelen onay sonrasında yeni limitleriniz üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.
Mobil Bozum Yapmak Yasal Mıdır?
Mobil ödeme bozum işlemleri BDDK'ya bağlı olmadığı için yasal değildir. Bu yüzden güvenilir sitelerden hizmet almanız gerekir. Bozum hizmetlerini işletmeler ya da kişi verebilir. Ödeme taleplerinizi iletmeden önce hizmeti verecek kişinin geçmişini dikkatli bir şekilde araştırmalısınız. Yasadışı olarak hizmet veren sitelerden mutlaka uzak durmalısınız.
Mobil ödeme bozdurma hizmetlerine olan talep her geçen gün artıyor. Tavsiye edilen mobil ödeme siteleri dolandırılmadan nakit para ihtiyaçlarınıza yanıt verebiliyor. Düşük komisyon üzerinden hizmet veren kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Genel olarak bu tür kampanya sunan kişiler dolandırabiliyor. Forum sitelerinde kullanıcıların yorumlarını inceleyerek en doğru hizmete karar verebilirsiniz.
 
Google ads alanı