- Alınan Tepkiler
- 0
- Xturk Puanı
- 1
adsense ile ilgili destek verebilirim.
Barkay merhaba, pazarlama konusunda örnek bir metin olmuş. Diğer arkadaşlar örnek alarak mesajlarını detaylandırırsa yetkili arkadaşlar ona göre değerlendireceklerdir.Selamlar öncelikle;
Yaşım 23 fakat 6. sınıftan itibaren dijital pazarlama, yazarlık, girişimcilik, freelancer, remoot çalışma gibi alanlarda oldukça fazla tecrübe edindim. Büyük firmalara remoot olarak destek verdim. Büyük reklam bütçeleride yönettim aşırı komik az miktarda reklam bütçeleri de yönettim. Önemli olan şeyin tasarım, reklam çıkmak, içerik üretmek, bütçe planlamak gibi şeyler olmadığını ve tamamen son kullanıcıyı memnun etmek olduğunu öğrendim.
Dijital pazarlama uzmanı olduğum için 2 yıl hobi olarak fakat profesyonel bir şekil de insan psikolojisini araştırdım. Bununla ilgili ilginç teorilerim var ve forum kullanıcılarının ilgisini çekeceğini düşündüğüm belge bilgi birikimi oluşturdum.
Özetlemek gerekirse dijital pazarlama, geleneksel pazarlama, sosyal medya gibi konularda benden küçük kardeşlerime, benden büyük abi ve ablalarıma yapabileceğim katkılar olduğunu düşünüyorum. Videolar, kendi anlatımlarım, sunumlarım, moderatör olursam yapmam gerekenler, oluşan sorunlara objektif bakış açılarıyla yaklaşacak olmam, karar verme, insiyatif alma gibi konularda kendime güvendiğim için bu alanlarda xturk gibi bir platformda moderatör olmak istediğimi tüm yetkililere bildiriyor ve talep ediyorum.
Umarız ben yada diğer arkadaşlar, özellikle görev alan arkadaşlar işlerini iyi yapar ve aynı zaman da moderatör oldukları alanlara katkı sağlarlar.
Herkese iyi forumlar diliyorum efenim
Ben de düzenledimBarkay merhaba, pazarlama konusunda örnek bir metin olmuş. Diğer arkadaşlar örnek alarak mesajlarını detaylandırırsa yetkili arkadaşlar ona göre değerlendireceklerdir.