• Yeni Ticaret Puanı Özelliği: Ticaret Puanı vermek istediğiniz kişinin profilini ziyaret ederek "Ticaret Puanı" sekmesine tıklayıp ticaretinizin olumlu/olumsuz yorumunu yaparak kullanıcıyı değerlendirebilirsiniz.
  • XTurk üye grupları genel yetkileri güncellenmiştir. Okumak için tıklayınız.

Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Katılım
13 Eyl 2021
Mesajlar
81
Alınan Tepkiler
2
Xturk Puanı
8
Yaş
33
Arkadaşlar selamlar bende ki kulaklık ömrünü tamamladı açıkcası pekte verim alamıyordum oyunlarda ses kasma sorunu yaşatıyordu sesin nereden geldiğini anlayana kadar ölüyorum :) konfor olarakta kulaklarda terletme ve sıkma yapması sebebi ile uzun süre takamıyordum doğru düzgün. Bana önerebileceğiniz kaliteli güzel bir gaming kulaklık var mı ? Önerilerinize açığım şimdiden teşeküürlerler.r.
 
Katılım
13 Eyl 2021
Mesajlar
79
Alınan Tepkiler
0
Xturk Puanı
6
Kankam oyun oynarken var ya kulaklık önemli harbiden ben idareten bi kulaklık alayım dedim kulağım enseme yapıştı hahaha terletme desen ayrı dert :) ses nerden geliyor diye anlayana kadar zaten kafadan mermiyi yiyordum en son dedim bu iş böyle olmayacak bi araştırma yaptım f/p odaklı ne alabilirim diye baya bi video olsun yorumlar olsun gh21 casper ın kulaklığını almaya karar verdim meğerse ben kulaklık takmıyormuşum kullanınca farkettim :) ses kalitesi ayrı olay kulaklıkta hangi malzemeyi kullanmışlarsa artık sanki ses var kulaklık yok incelemeni öneririm :)
 
Katılım
19 Şub 2023
Mesajlar
3
Alınan Tepkiler
0
Xturk Puanı
1
Yaş
36
Ben ekipmanlarımı genelde Logitech markasından yana kullanıyorum. Daha önce Logitech G332 kullanmıştım, sonradan Logitech G432 7.1 Surround'a geçtim. İkisinden de memnunum ama G432 daha iyi sanki :)
 
Google ads alanı