• Yeni Ticaret Puanı Özelliği: Ticaret Puanı vermek istediğiniz kişinin profilini ziyaret ederek "Ticaret Puanı" sekmesine tıklayıp ticaretinizin olumlu/olumsuz yorumunu yaparak kullanıcıyı değerlendirebilirsiniz.
  • XTurk üye grupları genel yetkileri güncellenmiştir. Okumak için tıklayınız.

Pozitif Sağlık Sitesi

Katılım
8 Nis 2020
Mesajlar
34
Alınan Tepkiler
0
Xturk Puanı
6
Yaş
34
Sizlere Sağlık Alanında Yeni Kurulmuş web sayfamızdan bahsetmek istiyorum.Uzman ekiple planlanmış olan yazılar sayesinde aradığınız her şey bu sitede yer almaktadır. Sizler yazılarımızı okurken hayatlarınıza yön vererek farklı bakış açıları kazanabileceksiniz. Pozitif sağlık sitesi adı kadar pozitif bir oluşum yaratarak yaşamınıza yön vermeniz için hizmet vermektedir. Diyet yapan kişilerin hayatlarında yanlış kararlar vermeden verdikleri kiloları geri almamaları için uzman önerilerini mutlaka sitemizden araştırmalısınız. Beslenme alışkanlıklarınızdaki hataları, neyi doğru neyi yanlış yaptığınızı çok rahat görebileceğiniz pozitif sağlık platformu tüm desteğiyle yanınızda ve araştırmanız için geniş bir yelpazeye sahip.

Yalan yanlış olan piyasadaki bilgilere yer vermeden doğru bilgileri doğru adreste bulmanız için sitemizi ziyaret edebilir ve en gerekli bilgileri edinebilirsiniz.

Web Sayfasını İncelemek İçin ; https://pozitifsaglik.com
 
Google ads alanı