• Yeni Ticaret Puanı Özelliği: Ticaret Puanı vermek istediğiniz kişinin profilini ziyaret ederek "Ticaret Puanı" sekmesine tıklayıp ticaretinizin olumlu/olumsuz yorumunu yaparak kullanıcıyı değerlendirebilirsiniz.
  • XTurk üye grupları genel yetkileri güncellenmiştir. Okumak için tıklayınız.

Şehir İçi Ve Şehirler Arası Taşınma

Katılım
21 Tem 2020
Mesajlar
60
Alınan Tepkiler
0
Xturk Puanı
6
Yaş
45
Konum
Konya
Web sitesi
www.yavuzdoganalp.com
8n.jpg
Taşınma işini halletmek için güvenebileceğiniz nakliyeciler ararken, kapsamlı bir taşınma için Karamercanlar'ın deneyimli personeline güvenin.

Taşınma kararı her zaman beklenti ve sorularla doludur. Profesyonel taşınma danışmanlarımız, taşınmanızı ayarlayabilecek ve tüm zor sorularınızı yanıtlayabilecektir. Sevdiğiniz bir ürünün paketleme hizmetlerine, kutularına, depolanmasına veya teslimatına ihtiyacınız olursa firmamız yardımcı olacaktır.

Güvenli Yer Değiştirme Odaklı Şehir İçi Taşınma

Tüm evinizi taşıdığınızda, elemanlarımız tüm detaylarıyla hizmet sunacaktır. Profesyonel nakliyeci ekibimizin eşyalarınıza kendi eşyaları gibi özen göstereceğinden emin olabilirsiniz. Size stressiz bir ortam, güler yüzlü hizmet ve ailenizin en güzel eşyalarını ustalıkla taşıması için Karamercanlar'a güvenebilirsiniz. Tüm eşyalarınız, her bir eşyanın güvenliğini sağlamak için, istenirse mobilyalarınız özenle sarılır. İster tek bir eşya taşıyın, ister komple bir ev taşıyın, en önemli şeylerle aileniz ve yeni evinizdeki yeni hayatınızla ilgilenebilmeniz için evinizi hızlı bir şekilde taşıyacağız.

Tecrübeli Nakliye Şirketi

37 yıldan fazla bir süredir Karamercanlar, Konya'da taşınmak isteyen ailelerin sorunsuz taşınmasına yardımcı oluyor. Ayrıca şehirler arası nakliyat çözümlerinde de uzmanlaşmış olan firma size kaliteli ve sağlam hizmet sunuyor.
 
Katılım
17 Kas 2020
Mesajlar
61
Alınan Tepkiler
1
Xturk Puanı
8
Yaş
34
Ofis taşımak istiyorum. Fakat araştırdığım tüm firmalar evden eve nakliyattan başka işlemde bulunmuyor. Nakliye şirketleri bence kurumların taşımacılığını da yapmalı. Çünkü bu hizmeti talep eden kişi sayısı oldukça fazla. Getirisi de doğru orantılı bir şekilde artıyor tabi. Ama hangi firmayı ararsam arıyayım tek duyduğum cümle maalesef sadece ev taşımacılığına hizmet veriyoruz oluyor.
 
Google ads alanı