• Yeni Ticaret Puanı Özelliği: Ticaret Puanı vermek istediğiniz kişinin profilini ziyaret ederek "Ticaret Puanı" sekmesine tıklayıp ticaretinizin olumlu/olumsuz yorumunu yaparak kullanıcıyı değerlendirebilirsiniz.
  • XTurk üye grupları genel yetkileri güncellenmiştir. Okumak için tıklayınız.

SEO Analiz modülü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Alınan Tepkiler
2
Xturk Puanı
18
Merhaba arkadaşlar, çok komik olacak ama aklıma bir şey takıldığı için sormak istedim. İdeasofttan muhasebe, pazaryerleri ve ürün entegrasyonları için paket almıştım. Paket içerisinde SEO analiz modülü de varmış. Daha çok pazaryerleri, muhasebe entegrasyonları için kullandığım için SEO analiz modülünü kullanmadım. Tam olarak nedir, ne işe yarar bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Alınan Tepkiler
4
Xturk Puanı
18
Seo analiz modülü aslında satışlarında çok yardımcı olur. İdeasofttan aldıysan eğitim videoları da vardır mutlaka. Oradan izleyip nasıl kullanabileceğini incleyebilrisin

Alınan Tepkiler
3
Xturk Puanı
18
Kısacası arama motorunda daha üst sıraya çıkamanızı sağlayan bir modül.

Alınan Tepkiler
2
Xturk Puanı
18
Seo uygulaması sitenin ürün, kategori, marka ve blog sayfalarını SEO uyumluluğu açısından değerlendirip size iyileştirmeniz için yeni önerilerde bulunur.

Alınan Tepkiler
3
Xturk Puanı
18
Satışlarınızı artırmada yardımcı olacaktır. Bence kullanın. İyileşen bir site ve ürün, daha fazla müşteri demek.

Alınan Tepkiler
2
Xturk Puanı
18
Böyle bir kolaylık sağladığını bilseydim daha önce kullanırdım. Teşekkür ederim.

Google ads alanı